Кристина Агилера вдигна тайна сватба

Кристина Агилера вдигна тайна сватба

Певицата каза за втори път заветното "Да"...

Клюките носят, че 36-годишната певица и 32-годишният й любим китарист са вдигнали тайна сватба.

През 2014 година Кристина Агилера и Матю Рътлър обявиха, че са сгодени, но така и не бързаха с церемонията. Още тогава певицата призна, че работните им графици са твърде натоварени и няма време да планира сватба.

Очевидно обаче по време на есенното си романтично пътуване до Венеция Агилера и любимият й са решили официално да узаконят връзката си.

"Заклеха се във вечна вярност докато се возеха на гондола. А сега се подготвят за церемонията, на която ще бъдат поканени само роднини и близки приятели. Официалната сватба, ако мога така да я нарека, е планувана за пролетта на 2018-та", издава близка приятелка на певицата.

За момента Кристина Агилера и Матю Рътлър не са потвърдили щастливата новина, но двойката така или иначе никога не е обичала отношенията им да са под светлините на прожекторите.

Блондинката и половинката й се запознаха през 2010 година на снимачната площадка на филма Burlesque. През 2014 двойката се сдоби с дъщеря, която кръсти Съмър Рейн. Кристина и Матю възпитават още и 9-годишния Макс, който е плод на любовта на Агилера и бившият й съпруг Джордан Братман.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.