Невероятният живот на един телефон: Sony Xperia XZ1 Compact и Urban Jungle в центъра на София

Невероятният живот на един телефон: Sony Xperia XZ1 Compact и Urban Jungle в центъра на София

Флора and Фауна

Началото на декември е изпълнено с цветни мотиви, макар сезонът да е "сив". Възползваме се от последните мигове без снежна покривка за лежерна разходка из малките централни улички в улавяне на красиви детайли, които да ни топлят до така далечния в почти всеки аспект Март.

Навличаме палтата с животински мотив в търсене на приключения и впрягаме крачка. Маршрутът тръгва от ул. Хан Аспарух, прави лек завой през Малките пет кюшета и с бавна стъпка и силен кикот свърта към бул. Патриарх Евтимий и нагоре.

Предпочитаме малките пресечки, нежните купища красиви детайли и старинни елементи по тях, истински генератори на носталгичен привкус. Подминаваме няколко щайги с плодове и зеленчуци, които допринасят за цялостната картина на завършеност в този прекрасен град и напомнят за детството. Чувството е "натюрморт".Творческата енергия, бликаща от средата наоколо, ни кара да искаме да запомним/заснемем всичко. Трупаме кадри, респективно спомени, защото споделените мигове са от най-истински важните неща в живота.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.