Следва

Сбъдващият детски мечти, Уолтър Елиас Дисни

Невероятният живот на един телефон: Sony Xperia XZ1 Compact и Urban Jungle в центъра на София

Флора and Фауна

All About Life преди 6 години

Началото на декември е изпълнено с цветни мотиви, макар сезонът да е "сив". Възползваме се от последните мигове без снежна покривка за лежерна разходка из малките централни улички в улавяне на красиви детайли, които да ни топлят до така далечния в почти всеки аспект Март.

Навличаме палтата с животински мотив в търсене на приключения и впрягаме крачка. Маршрутът тръгва от ул. Хан Аспарух, прави лек завой през Малките пет кюшета и с бавна стъпка и силен кикот свърта към бул. Патриарх Евтимий и нагоре.

Предпочитаме малките пресечки, нежните купища красиви детайли и старинни елементи по тях, истински генератори на носталгичен привкус. Подминаваме няколко щайги с плодове и зеленчуци, които допринасят за цялостната картина на завършеност в този прекрасен град и напомнят за детството. Чувството е "натюрморт".



Творческата енергия, бликаща от средата наоколо, ни кара да искаме да запомним/заснемем всичко. Трупаме кадри, респективно спомени, защото споделените мигове са от най-истински важните неща в живота.

На помощ предано и сто процента професионално е Xperia XZ1 Compact от Sony.

Плътно до нас, в джоба на палтото, той само чака следващия фотос. С перфектната си иновативна камера Motion Eye™и прилежащите й функции - Predictive Capture (предикативно заснемане) и Autofocus burst, интелигентно следващ субекта в кадъра, настройвайки фокуса, ни помага за великолепни моментни улавяния.



Разбира се, ден без селфи не може, все пак "какви жени сме иначе". Xperia XZ1 Compact ни предоставя най-добрата предна камера, така дори селфитата ни са като от професионална фотосесия. "Зеле!"

На последно място, още един звезден щрих, намигаме на Super Slow Motion опцията за видеозапис, която улавя 960 кадъра в секунда. Винаги сме обожавали забавения каданс във филмите,  с удоволствие скачаме в линия си такъв.

 

#sonyxperiaxz1 #slowmotion #street #girl #mobilephotography #slow #blackandred #mobilevideo #viewsofia

A post shared by View Sofia (@viewsofia) on


А споменахме ли и че е водоустойчив? Селфи в снега през зимата или кадър в морето през лятото. It can't be better...

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 6 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.