Следва

Носталгични ябълки и канела: Ралица Стоянова

Discovery Channel с премиера на „Високи скорости“

Премиерната поредица проследява Нейт Бойър и неговия нов експеримент – „Догхаус“, от 6-и декември

Movies & TV преди 6 години

Лудият по автомобилите Нейт Бойър - собственик на класния хот род автомагазин "Кълчърд Къстъмс", е в челните редици на автомобилната революция. Новото му приключение "Догхаус" е най-рискованата му авантюра до момента - обществен автосервиз, отворен за ентусиасти и автомеханици, готов да тества техните таланти и умения. Уникално новаторско решение е да им заема автосервиза и опитния си екип срещу процент от печалбата. Новата поредица на Discovery Channel – „Високи скорости“ проследява развитието на сервиза от 6-и декември, в 20:00 часа.

Нейт и бандата му работят денонощно с амбициозните момчета, които докарват старите си коли и големи мечти в споделеното работно пространство. Момчетата работят заедно, за да възстановят най-готините возила по поръчка - от Плимут Белведере от 1967 г., през Джип Хончо от 1980 г., до Шевролет Номад от 1956 г. Но дали Нейт може да се справи с два автомагазина, да превърне "Догхаус" в успешно начинание и да създаде нов бизнес модел за направа и тунинговане на коли?


За Discovery Channel:
Discovery Channel е отдаден на създаването на документално съдържание с най-високо качество, което забавлява и информира зрителите за света с всички негови чудеса, разнообразие и изключителност. Каналът, излъчван в над 100,8 млн. домакинства в САЩ, може да бъде гледан в 224 страни и територии. Той предлага отличителен микс от вълнуващи високо качествени продукции и живописна кинематография, застъпени в жанрове, комбиниращи наука, технологии, изследвания, приключения, история и задълбочен достъп до хората, местата и организациите, които оформят и споделят света ни. За повече информация, посетете: www.facebook.com/Discovery.Networks.Bulgaria.

За Discovery Communications:

Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK) задоволява любопитството и ангажира най-запалените почитатели на документалистиката с портфолио от висококачествени документални, спортни и детски канали. Достигайки до над 3 милиарда абонати чрез платена телевизия и безплатни платформи в 220 държави, портфолиото на Discovery включва телевизионните канали, начело с Discovery Channel, TLC, Animal Planet, ID Xtra, Discovery Science, Turbo/Velocity както и американския джойнт венчър OWN: Oprah Winfrey Network в САЩ, Discovery Kids в Латинска Америка, и Eurosport, водещият доставчик на локално значимо висококачествено спортно съдържание в Европа. Discovery достига до зрителите на всички платформи чрез дигиталните програми на Discovery VR, ОТТ оферти и възможност за гледане на телевизия по всяко време, на всички устройства, включващи Eurosport Player, Dplay, както и продуктите, предоставящи телевизия по всяко в GO портфолиото на компанията – TVE апликации и Discovery K!ds Play. За повече информация посетете www.discoverycommunications.com.

More Movies & TV