Следва

X-mas Gift Guide: За НЕГО

Стил урок на седмицата: Blazer Dress

Блейзер роклите не са някоя иновативна модна приумица...

All fashion преди 6 години

..., но пък напоследък са все по-широко застъпени както на модния подиум, така и в стрийт стайл тенденциите и дори в red carpet визиите.


Versace


Chanel


Alexander Wang

Вече два сезона наблюдаваме настойчивото присъствие на именно тези блейзер рокли не само в ревютата на High Fashion брандовете, но и в колекциите на High-Street компаниите, което не ги прави само тренд-мечта, а съвсем реална придобивка, очакваща ни в най-близката Zara.


Zara


Mango

Блейзерите носят известна строгост, но с правилните аксесоари, обувки и с подчертан в талията силует, се превръщат в истинско оръжие на женствеността. Блейзер роклите са от голяма полза за всички ни - не само моментално правят визията страшно привлекателна, но и са подходящи както за дългокраки дами, така и за дребни миньончета.

Сред известните почитателки на тези рокли са Бела Хади, Лена Перминова, Рийз Уидърспуун, Карли Клос, Кара Делевин, Ким Кардашиан, Селена Гомес и още много други красавици.

























Освен това, blazer dress изборът е подходящ почти за всеки повод, тъй като не е ангажиращ и позволява различни интерпретации. Съчетава се сравнително лесно, разбира се, според сезона - лятото ни трябват сами чифт високи сандали с тънки каишки, а през есенно-зимния период tigh high ботушите са чудесен избор.

Ако в модела на самата рокля не са заложени подчертаващи силуета елементи (копчета, двойно закопчаване, прихлупване тип "прегърни ме"), то нашето задължение е да добавим поне колан.

Ако ни дойде малко повече смелост, съвсем ефектно можем да съчетаем новата си блейзер рокля с високи винилени ботуши - успехът е гарантиран!































More All fashion