Следва

Да или Не? Версаче-то на Ирина

R.I.P Джони Холидей

"Френският Елвис" почина на 74 години след тежка борба с рака.

Celebrities преди 6 години

"Джони Холидей си отиде. Пиша тези думи, без да мога да го повярвам. Обаче е истина, мъжът ми вече не е сред нас. Напусна ни тази нощ както живя целия си живот, смело и достойно. Джони бе изключителен и ще остане такъв благодарение на вас. Не го забравяйте! Той е и ще остане с нас завинаги. Обичам те", написа половинката му Летисия в официално изявление.

Жан-Филип Сме, както е истинското име на Джони Холидей, е роден на 15 юни 1943 година в Париж. Още от тийнейджърска възраст пее на сцена, а през 1960 година вече е известен.

Пял е пред повече от 15 милиона зрители при над 400 турнета. Музиката му е продадена в тираж от над 110 млн. екземпляра.

Зад гърба си Джони Холидей освен страхотно музикално наследство, остави и четири деца, плод на любовите му с Силви Вартан и Натали Бай.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.