Следва

Forever together: Samsung Gear VR

Памела само по... бельо

Андерсън, Памела Андерсън... on fire!

Celebrities преди 6 години

Емблематичната сексбомба отново е в играта... Пам Андерсън засне убийствена и много секси фотосесия за марката бельо Coco de Mer.

Кадрите са дело на известния фотограф Ранкин, а русата актриса показва, че още го може... въпреки че минаха известни години откакто тичаше по плажа в оскъден червен бански.

Смеем да кажем, че колекцията изкусително бельо на Пами е доста игрива и 31-годишното й гадже Адил Рами вероятно няма абсолютно нищо против всяка вечер да я вижда в различен секси комплект или разголена нощничка.

Цялата Памела... само по бельо - в галерията горе>>>

 

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 12 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.