Следва

Джиджи & още 12 секси мадами за CR Calendar 2018

Всички носят: Common sense is not that common!

Coco Capitán...

All fashion преди 6 години

Throwback Thursday>>>

Gucci ни е страст голяма. Ама много голяма, особено последните две години, в които са на тоталния върх, поне по нашите критерии. Алесандро Микеле е Б–О–Г, а Gucci религия. Безспорно шедьоврите са безбройни и сме на мнение, че и Библия заслужават, но за момента ще разнищваме "греховете" им на час по лъжичка.

Връщаме се към миналогодишната еуфория с "Common sense is not that common" или така наречените "Gucci Coco Capitán". Топове, тишърти или суичъри - we want them all. Винаги, по всяко време. Носим ги с всичко и навсякъде. Обичаме ги. А и не само ние. Те са като епидемия заразила целия свят и има защо...

Всъщност любимият ни Е–В–Ъ–Р слоган е част от колекцията Есен/Зима 2017 и е плод на колаборацията между Микеле и Coco Capitán, които се "влюбват" за специална гама от аксесоари и ready-to-wear дизайни. Ироничните и остроумни ръкописни афоризми се появяват върху логото на Gucci и обединяват неприличното чувство за хумор на Coco Capitán с еклектичната естетика на модната къща. Защото все пак... Common sense is not that common!

Не е заради тренда, всичко е заради бранда!

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.