Следва

Madame Figaro в новия си брой

Къмпинга на Spirit Of Burgas 2009 – фестивал във фестивала!

Къмпинга ще е разположен в дясно от фестивалната зона - само на крачка от всички сцени!

Culture преди 14 години

Тази година Spirit Of Burgas 2009 ти предлага заедно със своите приятели да се настаниш в къмпинг зоната! Така ще бъдеш възможно най-близо до всички сцени и ще участваш в едно 24 часово парти, което само гостите на къмпинга ще могат да преживеят!

Къмпинга ще е разположен в дясно от фестивалната зона - само на крачка от всички сцени! Къмпинг зоната, която във фестивален стил ще се нарича "24-часова зона" отваря врати точно в 12:00 ч. в петък 14 август 2009. Тази зона може да се посещава само от къмпингуващите – и там ще е истински фестивален рай! DJ-и ще се грижат за доброто настроение, ще има храна и разхладителни напитки! И така до 17-и август, понеделник, когато всички със сълзи на очи ще се разделим за да се срещнем отново на Spirit Of Burgas 2010!

Билета за къмпинга струва 30 лв. за трите фестивални дни. Той е валиден само със закупен 3-дневен фестивален билет (100 лв) и може да бъде закупен само предварително – до 6ти август. Къмпинг билети няма да се продават на място. Лица под 18 години се допускат само с родителите си.

Къмпинга определено ще едно от най-забавните места на фестивала. Затова на адрес spiritofburgas.com можете да прочетете много весели и в същото време полезни съвети, за всеки който реши да прекара трите дни близо до фестивалните сцени на палатка. Например организаторите съветват – „Запознайте се със съседите ви по палатка, за да изградите приятелска атмосфера и сигурност. Грижете се един за друг и ако някой не се чуства добре му помогнете”. И още „Помнете да пиете много вода! Дългите безсънни нощи, танцуването и лятната жега могат да увеличат дневните ви нужди. В „24 часовата зона” ще се продава минерална вода”.
Spirit Of Burgas 2009 – фестивал на голямата музика и истинското приятелство!
 

Всичко за "24-часова зона" не фестивала прочетете на адрес spiritofburgas.com в графата „къмпинг”! Задължитено си разпечатайте информацията преди да тръгнете към Бургас! И не подценявайте примерения списък с необходимите вещи! Писали са го истински фестивални ветерани!

 

 

Билетите за фестивала се продават в мрежата на Евентим
Билет за един ден от фестивала е на цена 40 лв
На входа на фестивала дневен билет ще струва 50 лв

Тридневните билети са на цена от 100 лв.
На входа на фестивала билетите ще струват 120 лв.

www.spiritofburgas.com
 

More from View Sofia

More Culture