Следва

Линдзи Лоън се гушка с корейски културист

Фърги проговори за наркотичната си зависимост

Певицата била сериозно пристрастена...

Celebrities преди 6 години

Фърги призна за греховете си в тежко изповед, в която издава, че преди е била наркоманка, а също така говори и за раздялата си с Джош Дюамел.

"Имах зависимост метамфетамин и страдах от химически индуцирана психоза и деменция. Халюцинирах ежедневно. Отне ми повече от година, за да стъпя на краката си след като спрях да употребявам. Химикалите тотално повредиха мозъка ми и трябваше да използвам специални лекарства, за да се успокоявам и да се върна към нормалния си начин на живот", искрена е 42-годишната певица.

"Наркотиците бяха адски забавни... докато не престанаха да бъдат. Но в крайна сметка съм благодарна за това през което преминах, защото така получих силата, вярата и надеждата за по-добро", допълва още Фърги.

Що се отнася до раздялата си с Джош Дюамел, от когото има и син, изпълнителката признава, че не е особено нещастна.

"И двамата с Джош сме много заети, буквално нямам време да легна, да плача и да се самосъжалявам. Важно е синът ни Аксел да се чувства обичан и да расте щастлив", казва Фърги.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.