Следва

Jimmy who?

Street style вдъхновения: Orange is the new Pink

Оранжев е градът...

Street Style преди 6 години

Както в предходния ни подбор от ослепителни Street style вдъхновения, така и в този, насочваме изцяло вниманието си към цвета като основна тема и инспирация. Започнахме със зеленото, а днес продължаваме с цвета, готов да измести Millenial розовото a.k.a оранжево.

Millenial pink е онзи особен нюанс на розово, който наричаме сьомга. През последните две години този цвят се вкорени във всяка една творческа среда – не говорим единствено за мода, става въпрос за графичен и интериорен дизайн, архитектура, та дори и фризьорските салони. Поради неочакваното му превръщане в нещо много повече от тренд, в индустрията все по-усилено се търси негов потенциален достоен „заместник“, но без особен успех. Досега.

Появява се нов претендент, който е възбудил сетивата както на някои от най-големите имена сред дизайнерите (съдейки по септемврийските ревюта на Tom Ford и Calvin Klein), така и на някои от стрийтстайл големците, ревностно преследващи следващия голям тренд. Говорим за оранжево.


 Tom Ford Пролет/Лято 2018


 Calvin Klein Пролет/Лято 2018

Топлият цвят дава големи обещания за силно присъствие и през идния сезон, след като така успешно стана част от street style вълната. Подбрали сме едни от най-сполучливите комбинации, уловени от любопитните обективи >>> 

More Street Style