Следва

Breathtaker – Dior Homme

London Fashion Weekend

 

Навън е 40 градуса, вие седите в офиса и се топите. Мечтаете за дъжд, дъжд и още повече дъжд. Не какъв да е, ами лондонски дъжд. При това с моден привкус...

 

All fashion преди 14 години

 

Навън е 40 градуса, вие седите в офиса и се топите. Мечтаете за дъжд, дъжд и още повече дъжд. Не какъв да е, ами лондонски дъжд. При това с моден привкус. Не, не става дума за London Fashion Week, а за кулминацията й – London Fashion Weekend 2009.
Между 24 и 27 септември внушителната Somerset House, в сърцето на Лондон, се превърща в „дом” на последните колекции на британските дизайнери. Не си мислете, че London Fashion Weekend няма общо със самата седмица на модата – както вече спонемахме, то е черешката на тортата, а най-хубавата част е, че e достъпно за широката публика – тази, която е различна от медии и търговци.

Билетите са три вида – Black, Silver и Gold. С първите получаваш само вход, с вторите – pass за catwalk-а или чантичка с рекламни материали, с третите – и двете. Цените варират между 12.50 и 37.50 паунда.



По-важното обаче е, че дизайнерите са същите като тези на Week-a – като започнеш от Paul Smith, минеш през Vivianne Westwood и стигнеш до Burberry Prorsum. Ако погледнем на ситуацията от реалистична гледна точка, ще се убедим, че възможността да видим гореспоменатите марки на живо, при това на catwalk-a, е малка.

Нашият съвет е да внимавате с харченето на пари по време на отпуск  и да започнете да подготвяте есенните дрехи за Лондон. Ние все пак тайно се надяваме, че в близко бъдеще седмиците на модата в Париж и Милано също ще станат достъпни за потребителите. We still love Lanvin, но не бихме отказали и на Burberry.

 

Възможностите да стигнете до там са разнообразни, но най-практични си остават промоциите на България Ер. За повече информация http://www.air.bg/.

 

Ще се видим там!

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.