Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 11.12 - 17.12

Повече Coca-Cola, less калории

Пийте Coca-Cola с 20% по-малко захар и калории през 2019 г.!

All About Life преди 6 години

На топло, ароматно, с дъх на новогодишна трапеза събитие, екипът на Coca-Cola - България ни събра, за да благодари на нас, не можещите без вълшебната газирана напитка и безценните си партньори в страната, с които реализира проектите си, под мотото #БЛАГОДАРЯ. По-добро и устойчиво бъдеще, което ще инвестира в местните общности, развитие на младите хора и опазване на околната среда обещаха изпълнителните директори на Кока-Кола България и Кока-Кола ХБК България Стоян Иванов и Светослав Атанасов и обявиха, че компанията скоро ще инвестира още 6 млн. евро, които през 2019 г. ще нараснат до 20 млн. За не малкото време, в което Кока-Кола е в страната ни, инвестициите в българската икономика надхвърлят 550 млн.

Добрата за всички ни новина е, че до 2020 г. освежаващото питите с балончета драстично ще намали количествата захар и калории с цели 20%! А както добре знаем, Кока-Кола е водеща компания в своята индустрия, затова, държейки изключително много на своите клиенти и приятели, своевременно ги информира и да представя таблиците с хранителните стойности върху етикетите на продуктите си.

Коледното събитие уважиха министърът на туризма Николина Ангелкова, заместник-посланикът на САЩ, нейно превъзходителство Мартина Стронг, посланикът на Гърция, негово превъзходителство Григориос Василоконстандакис, председателят на Българския червен кръст Христо Григоров, новият-стар генерален директор на БТА Максим Минчев и много други гости. Поздравления за успешната търговско-социална дейност у нас, Кока-Кола - отрядът получи и от министъра на българското председателство на ЕС Лиляна Павлова, министъра на образованието Красимир Вълчев, Българската агенция за инвестициите, Комисията по защита на околната среда и водите и от.

More All About Life