Седмичен ХОРОСКОП - 11.12 - 17.12

Astro преди 6 години

Меркурий е ретрограден до 23 декември, бидейки в Стрелец – един от трите огнени знака. Меркурий влияе най-вече на комуникацията, но Стрелецът е знак, който е най-добър именно в общуването и отношенията. Това ще ни постави в интересна ситуация – в ума ни буквално ще се разгарят „пожари“, ще мислим за много неща, ще искаме да говорим, но и ще бъдем особено нетърпеливи към изслушването. Най-добре е да се опитаме да подхраним отношенията си с ентусиазма си към нещата, които ни вълнуват. Ако се опитаме да бъдем малко по-търпеливи, по-отворени към останалите, то с помощта на влиянието на Стрелеца, проблемите в комуникацията ще бъдат минимални.

Марс се намира в Скорпион до втори февруари, внасяйки много страст и дързост в действията ни. Но това не означава, че ще бъдем подвластни само на ирационалните си афекти. Марс ни кара да бъдем по-прецизни и интензивни, изисквайки от себе си яснота и точност.

В личен план Марс ще ни кара да бъдем малко по-избухливи. В нас ще кипи енергия, която трябва да бъде отнесена към нещо. Най-добре е да я използваме в спорта и работата, а не в спорове и кавги.

Хороскоп

Още от Astro