Следва

Ето къде живееше Меган Маркъл преди да се сгоди за принц Хари

Serdika Center: На твоите услуги за празничното ти пазаруване!

В най-натоварения месец на годината Сердика Център ще бъде на твоите услуги за празничното ти пазаруване!

All About Life преди 6 години

Ако имаш нужда от идеи, упътване или ако торбите са ти в повече, коледните ни помощници са насреща всеки ден през декември!

А за да превърнем пазаруването ти в истински празник, сме подготвили още куп приятни изненади. Пазарувай смело, а ние ще опаковаме подаръците ти, така че да ги сложиш директно под елхата. На 16, 17 и 23 ела и направи своя коледен портрет с Дядо Коледа, с помощта на професионален фотограф безплатно, а ние ще го сложим в специална рамка за спомен.

Коледата не би била същата без традиционния за Сердика Център коледен парад. Ела всеки уикенд и се забавлявай в компанията на снежната кралица, ледения крал, Рудолф и още много други приказни герои.

В най-магическия месец, отправяме и една топла покана към всички малчугани. Отброяването до Коледа минава по-бързо, когато се забавляваме, затова поканихме приятелите ни от „Сгъни хартийка“, „Оле Мале“ и ансамбъл „Чинари“, с които ще творим и танцуваме, докато добрият старец се приготвя за голямата нощ.

Ето и програмата:
16.12.-17.12. - работилничка за сурвачки с „Оле Мале“. Хващаме дряновите клонки и преждата в духа на една от най-обичаните български традиции. Ще можем да се видим и двата дни между 13:00–15:00 ч. и между 16:00–18:00ч.
16.12.-17.12. – този уикенд ще имаш избор, защото децата от ансамбъл „Чинари “ ще предадат уменията си на всички танцови ентусиасти. Започваме от 13:00ч. и българските ритми ще звучат до 14:00ч.
Слагаме край на детската програма с голям коледен концерт на 21 декември от 18:00ч.

И за да бъде пазаруването по празниците удоволствие, ние ще сме на твоите услуги!

Открийте коледния дух в Сердика Център.
www.serdikacenter.bg


More All About Life