Следва

Искам да те нарисувам: Бандерас като Пикасо!

Остават броени дни, за да се включите в Операция „Жълти Стотинки“!

Твоето ресто връща надежда!

Viva 4 U преди 6 години

За първи път досега от осемгодишното съществуване на дарителската кампания на VIVACOM Fund Операция „Жълти стотинки“, деца помагат на деца! В инициативата традиционно се включват хора от различна възраст и с различно положение, но за първи път сред доброволците са и ученици от няколко града в страната - Ботевград, Пловдив, Самоков, София, Тетевен и Хасково. Във всяко от училищата им са заявени касички за набиране не средства за дарителската кампания. По този начин инициативните младежи ще дадат своя принос и ще помогнат на връстниците си в неравностойно положение.


От основаването си до днес благотворителната акция подкрепя социални каузи, свързани с децата. Традиционно получава подкрепата на десетки партньори и хиляди доброволци, чийто брой обещаващо се увеличава с всяка изминала година. Тази година кампанията ще подкрепи една от каузите на фондация „И аз мога“ - децата с множество трайни увреждания. Събраните средства ще бъдат дарени целево към „Център за надежда“ в София за осигуряване на още рехабилитатори и подобряване на дневната грижа на деца с множествo увреждания, които посещават училището Луи Брайл.


За първи път в кампанията на VIVACOM Fund доброволно се включват и над 1640 търговски обекта в цялата страна, от които книжарници, кафенета, малки магазинчета и дори служители от завод за паркет! Броят на търговските обекти, взели част в инициативата, е с цели 1000 повече от миналата година. Радостен е фактът, че желанието за участие от страна на доброволците, било то цели търговски обекти, малки предприятия, или отделни хора по самостоятелна инициатива, видимо се покачва.


Ако разбирате за кампанията на VIVACOM Fund чак сега, все още имате възможност да помогнете инициативата да се осъществи успешно в следващите 20 дни! Всеки, който има желание, може да дари както своето ресто в магазините–партньори на кампанията, така и със sms на кратък номер 1415 или с обаждане на телефон 0-900-5-14-15. Цената е 1 лев за всички абонати на трите мобилни оператора в страната и 1,20 лв. за клиентите на предплатени услуги. Касички все още могат да бъдат заявени на [email protected] За по-големи дарения има осигурена дарителска сметка: IBAN BG70TTBB94001528002490.



 Белослава

Краят на кампанията идва с края на календарната 2017 година, а събраната сума от даренията, ще бъде обявена през месец февруари. Ако Операция „Жълти стотинки“ успее, събраните средства биха облекчили живота на цели семейства, грижещи се за деца с трайни увреждания.



 Йордан Йовчев

Побързайте и се включете в малкото оставащо време!



__________________________________________________________________________________

Традиционните партньори на тази уникална за България инициатива са: кино АРЕНА, Burger King, Ciela, Cinelibri, Colibri, DHL, Domino’s Pizza, Grand Optics, Inmedio, Joy Optics, KOM, , Mr. Bricolage, 1 minute, Relay, Renault-Nissan, SDI Broker, Sport Depot, Texas Chicken и Zeiss Experience Center. Новите партньори, присъединили се тази година към кампанията, са: Lafka, Andrews Ladies, Booktrading, DOMKO, VIP Security и Eventim, благодарение на които специалните касички ще приемат дарения в близо 1 700 търговски обекта. Медийните партньори, благодарение на които повече хора имат шанса да научат за каузата, са: dir.bg, сп. Elle, вестник Стандарт, Дарик радио, Журнал за жената, „Моето дете“, Нова телевизия, радио FM+, радио Star, Розали, actualno.com и iwoman. Посланици на кампанията са Белослава и Йордан Йовчев, които подкрепят Операция „Жълти стотинки“ от години. И двамата са убедени, че доброто увлича и вярват в успеха и на тазгодишната инициатива.


 

More from View Sofia

Vivacom лансира нови Unlimited планове с включени неограничени минути, мегабайти и SMS-и във всички тарифи

All About Life преди 1 година

От днес Vivacom ще предлага 5 нови Unlimited тарифи с включени неограничени минути, мегабайти и SMS-и на атрактивни цени и с допълнителни придобивки за клиенти на фиксирани услуги, започващи от 18.99 лева. Всички планове имат включен достъп до 5G мрежата на Vivacom.

Снимай празниците на воля с цели 4 камери с Huawei Mate 10 Lite

Viva 4 U преди 6 години

След като превърна Huawei Mate 10 Pro в модерен аксесоар за социално активните хора, следващата стъпка на бранда е да разшири портфолиото с по-достъпен вариант - Huawei Mate 10 lite. Още от утре – 29.11.2017 г. - олекотената версия е в магазините на VIVACOM и очаква своите нови притежатели.

More Viva 4 U

Снимай празниците на воля с цели 4 камери с Huawei Mate 10 Lite

Viva 4 U преди 6 години

След като превърна Huawei Mate 10 Pro в модерен аксесоар за социално активните хора, следващата стъпка на бранда е да разшири портфолиото с по-достъпен вариант - Huawei Mate 10 lite. Още от утре – 29.11.2017 г. - олекотената версия е в магазините на VIVACOM и очаква своите нови притежатели.