Следва

На заем ни взеха

Madame Figaro в новия си брой

Абсолютно забравете за дните, часовете, деловите срещи! Не обръщайте внимание на кризата! Време е за блаженство! На 276 страници Madame Figarо...

Events преди 14 години

Да живее ваканцията!

Абсолютно забравете за дните, часовете, деловите срещи! Не обръщайте внимание на кризата! Време е за блаженство! На 276 страници Madame Figarо натисна на пауза бутона на лудия ритъм и се отдаде на сладостта на живота. И се опита да не изпусне нито един дейтайл от това, да преживеем със стил и забавлявайки се едно незабравимо лято.

Ваканцията е пътуване, дестинации, които чакат да бъдат посетени, куфари, пълни с какво ли не....
Madame Figarо предлага неповторимата атмосфера на рисувания от Дега и Тулуз Лотрек залив Сом в Северна Франция; дивата хубост на Калви, Корсика; чара на една дървена колиба в Уругвай... „Куфарът за лятото не е равносилен на преместване”, казва известната с изискания си стил Инес дьо ла Фресанж. Той трябва да съдържа базови дрехи и аксесоари и 1-2 по-шик неща. Имиджът на една дама се допълва и от стила на мъжа, който я придружава, и от начина, по който са облечени децата й. Madame Figaro напълни „куфара” си с прекрасни рокли, поли, панталони, тишърти, скулптиращи тялото бански, сандали, чанти, бижута, шапки, очила, часовници... „В багажа ни са скрити нашите страхове, очаквания, надежди”, казват психолозите. Начинът, по който приготвяте багажа си, показва много от личностните ви качества. Разберете повече за себе си...

Ваканцията е красота. За да не позволите нищо да засенчи почивката ви, вземете изпита си по бронзиране: решаването на UV теста е вашето разрешително за слънчев тен. Списанието ви запознава с живите води на лятото – последните ароматни предложения от козметичните марки за възвръщане на благоденствието. Всеки тип ваканция изисква специфична козметична грижа. На вашето внимание преставяме 4 козметични сета за 4 дестинации.

Ваканцията е време и за духа. В този брой Madame Figarо предлага повече от всякога срещи, разговори с интересни хора, истории, които си заслужава да знаете: Ноеми Леноар; Марион Котияр; Ан-Мари Гийон Крое – жената, която великият Рене Магрит е нарисувал далеч преди да я е виждал на живо; Одри Тоту и Ан Фонтен зад кадър в „Коко преди Шанел“; скандала, предизвикан от една гола снимка на Джаки Кенеди Онасис; историята на успеха на емблематични модни марки... Това са само малка част от четивата, които ще ви обогатят и ще осмислят стоенето под чадъра на плажа.

Ваканцията е и опитване на нови вкусове. Освен истинско гурме преживяване предлагаме и меню, помагащо на биологичния часовник и на организма да се адаптират бързо към новите условия.

Разбира се, можете да прекарате ваканцията и в града. Лежерно и със стил.
Ако ви остане време, предекорирайте дома си. Madame Figarо има идеи и за това.

 


 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?