Следва

Be with me & love me do

FREYWILLE fairy tale или Коледно с Елена

Елена е като сбъдната детска приказка - светла, мечтателна, красива и нежна като прегръдка...

Shopping преди 6 години

Поканихме я да ни разведе на коледна разходка, както я вижда, усеща и мечтае днес, в навечерието на Коледа 2017. Нежността извира, както приляга на момента и на тази жена, вижте!    

"Не можах да устоя на изкушението да разгледам руската колекция на FREYWILLE, произходът задължава /Елена е московчанка, бел.ред./.









Богатството и пъстротата на приказните рисунки ме завихрят като зимна виелица и ми шепнат за Средновековни традиции. Ето прочутата хубавица, матрьошка, вечен символ на женското начало. Или тук, вижте: царствената Жар птица, кацнала на дърво, пази златните си ябълки. Като руска братовчедка на европейската птица Феникс, тя носи идеята за прераждането и цикличността на живота.

Тук пък, националният ни балет, станал толкова прочут в Европа, благодарение на Руските сезони на Дягилев, намира своето елегантно отражение върху емайла на бижуто. Веднага си представям езеро и смирен лебед, приел своята съдба.











Не мога да се сдържа, Коледа ме кара да мечтая много, искам всички тези красоти заедно! Както се казва в Русия: "скромността краси човека, когато няма други бижута".








 


Колекция "Golden Kalinka"
1. Pendant Helena with Ball chain;
2. Pendant Luna Piena with Anchor chain;

3.Pendant Waterdrop with Snake chain;
5.Watch Round;

6.Gavroche;
7.Bracelet Miss, Diva,Ultra, Balerina, Regina

8.Earrings Waterdrop;
9.Ring Waterdrop;

10. Earrings Luna Piccolissima;
12. Ring Luna Piccolissima

 

More Shopping