Следва

POP UP Archive + Sample Sale

Metropolis закрива годината с взрив от звук и светлина

All night party.

Music преди 6 години

Тази събота, 9.12, в зала 4 на Интер Експо Център, Метрополис разтърси своята публика с последното успешно събитие за 2017.

Въпреки прогнозата, снежната виелица не успя да възпре феновете и хиляди усмихнати лица се насладиха на партито, танцувайки до сутринта.От щаб квартирата споделят, че са успели да изстискат максимума от условията на залата. Това си пролича още в 22:00ч, когато зад пулта застана Ясен Петров. Симбиозата между кристален звук, ефектна светлина и подбора му на
музика, бяха само част от нещата, които още от началото вдигна публиката на крака.

Три часовият сет на Ясен нажежи атмосферата, който с плавен преход премина към частта на
британската легенда Джон Дигуид. Със своята мелодичност и безупречна техника, Дигуид ни
поднесе дългосвирещ сет. В него бяха миксирани разпознаваеми парчета с нов аранжимент, умело преплетени с новите му хитове от последната година. Макар премеждията, които бе преживял за вечерта, с релокацията на полета и пътуването от Пловдив до София, Джон показа на своите фенове, че да си професионалист означава, да даваш винаги най-доброто от себе си, макар да преживяваш препядствия по пътя.



След най-добрия британски диджей за 2017, на сцената се качи германското техно чудовище – Андре Галуци. В неговия винилен сет се усещаше разпознаваемото за Метрополис звучене. С разнообразните дропове и прекрасния подбор на парчетата, реакцията на публиката не се забави. Виждаше се екстаза на хората в океана от високо вдигнати ръце.Противно на традицията, този път финала бе оставен на Галуци, който дори за миг не разочарова масата.

Партито приключи в 8 сутринта, като хората си тръгваха с усмивка и уморени от танцуване тела.Това събитие е от онези, които ще помним дълго и с нетърпение очакваме следващото, което все още е тайна, но само ще ви споделим, че ще бъде през втория месец на 2018.

Тръпнете в очакване!

More Music