POP UP Archive + Sample Sale

New, new, new!

На 16-ти и 17-ти декември, от 12:00 – 20:00 часа, ще се появи pop-up магазин, на марката Vladimir Karaleev, в специално пространство на бул. “Патриарх Евтимий” 86. Там ще могат да се разгледат и закупят мостри, прототипи и аксесоари от настоящата колекция – 2017/18, както и неща от минали такива, с до 70% намаление.

Така наречените Sample Sales са популярни сред големите и малки брандове от Париж, Лондон или Ню Йорк, което позволява да бъдат закупени мостри от ревюта или шоуруми на доста достъпни цени.

Той е силно повлиян от модерното изкуство и архитектура, роденият в София Владимир Каралеев (36) създава съвременна дамска и мъжка мода, която успява да балансира умерено абстрактни геометрични линии, изчистени форми и функционалност на всяка една дреха. Владимир оформя своите силуети ръчно, с помощта на класически шивашки техники, при които обаче прилага и голяма доза експеримент в начина на изработка, а също и в кройката на моделите. Създава своя бранд Vladimir Karaleev през 2010-та в Берлин, Германия, където живее и работи от 2001 година. Колекциите с марка Vladimir Karaleev са част от на Седмицата на модата в Берлин, а също и в шоуруми по време на модните седмица в Париж, Ню Йорк и Токио.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.