Следва

Новите лица на Ivet Fashion блестят в календар за 2018-та

От Кралство Испания пристига UNOde50

Известният испански бижутериен бранд UNOde50 вече може да се похвали и с присъствие в България.

All fashion преди 6 години

Уникалният вид на бижутата разказва красива приказка - и с изцяло ръчната си изработка, но и историята от създаването им насам. Изработката е това, което прави UNOde50 неповторими и разпознаваеми в почти всеки един край на света. "Вълшебната смес", която стои в основата на бижутата, се пази от бранда в тайна, но това, което можем да споделим, е, че именно тази неповторима сплав позволява дизайните на аксесоарите да изглеждат така масивни, а всъщност да бъдат изключително леки, елегантни и удобни за носене в ежедневието.



След поставянето на основата, дизайнът бива обвит със сребърно или 18К златно покритие, а декорацията се случва с помощта на естествени перли, телешка кожа, стъкло Мурано или кристали Сваровски.



Брандът е основан през недалечната 1996г. в Мадрид от Хосе Асулай
, който плахо, но с голяма надежда стартира със създаването на едва 50 бройки от модел, от където всъщност идва и името на бранда - едно от 50. Не след дълго малката бижутерска къща постига зашеметяващ успех и развитие, който се простира вече в над 40 държави с над 100 бутика - Амстердам, Барселона, Мадрид, Берлин, Мексико, Токио, Рим, Маями и Москва са само част от локациите. Мащабното развитие не пречи на утвърдилите се традиции на бранда - до днес всеки един елемент с подпис от UNOde50 е изцяло ръчно изработен и гравиран с логото на бранда, а лимитираните специални колекции идват с индивидуален сериен номер, отново ръчно гравиран. 











Самият Хосе Асулай споделя, че зад вдъхновението и целия този вълшебен процес застават хората и тяхната индивидуалност: "Ние не сме перфектни, но и не трябва да сме. Трябва да сме уникални. Това се вижда ясно и в моите модели".





Всяко едно бижу носи различно послание, което носи късмет на притежателя си. В морето от гривни, колиета, обеци и пръстени откриваме онзи елемент, който да подчертае индивидуалността ни.


Цялата великолепна селекция на UNOde50 откриваме на www.unode50.com, както и в SiLVER COURT в Park Center Sofia и Bulgaria Mall /silvercourt.bg/, но и още в THOMAS SABO в Mall Plovdiv.

Не забравяме да ги последваме и в Facebook: SiLVER COURT

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.