Следва

Новите лица на Ivet Fashion блестят в календар за 2018-та

От Кралство Испания пристига UNOde50

Известният испански бижутериен бранд UNOde50 вече може да се похвали и с присъствие в България.

All fashion преди 6 години

Уникалният вид на бижутата разказва красива приказка - и с изцяло ръчната си изработка, но и историята от създаването им насам. Изработката е това, което прави UNOde50 неповторими и разпознаваеми в почти всеки един край на света. "Вълшебната смес", която стои в основата на бижутата, се пази от бранда в тайна, но това, което можем да споделим, е, че именно тази неповторима сплав позволява дизайните на аксесоарите да изглеждат така масивни, а всъщност да бъдат изключително леки, елегантни и удобни за носене в ежедневието.



След поставянето на основата, дизайнът бива обвит със сребърно или 18К златно покритие, а декорацията се случва с помощта на естествени перли, телешка кожа, стъкло Мурано или кристали Сваровски.



Брандът е основан през недалечната 1996г. в Мадрид от Хосе Асулай
, който плахо, но с голяма надежда стартира със създаването на едва 50 бройки от модел, от където всъщност идва и името на бранда - едно от 50. Не след дълго малката бижутерска къща постига зашеметяващ успех и развитие, който се простира вече в над 40 държави с над 100 бутика - Амстердам, Барселона, Мадрид, Берлин, Мексико, Токио, Рим, Маями и Москва са само част от локациите. Мащабното развитие не пречи на утвърдилите се традиции на бранда - до днес всеки един елемент с подпис от UNOde50 е изцяло ръчно изработен и гравиран с логото на бранда, а лимитираните специални колекции идват с индивидуален сериен номер, отново ръчно гравиран. 











Самият Хосе Асулай споделя, че зад вдъхновението и целия този вълшебен процес застават хората и тяхната индивидуалност: "Ние не сме перфектни, но и не трябва да сме. Трябва да сме уникални. Това се вижда ясно и в моите модели".





Всяко едно бижу носи различно послание, което носи късмет на притежателя си. В морето от гривни, колиета, обеци и пръстени откриваме онзи елемент, който да подчертае индивидуалността ни.


Цялата великолепна селекция на UNOde50 откриваме на www.unode50.com, както и в SiLVER COURT в Park Center Sofia и Bulgaria Mall /silvercourt.bg/, но и още в THOMAS SABO в Mall Plovdiv.

Не забравяме да ги последваме и в Facebook: SiLVER COURT

More All fashion