Следва

Star Wars: The Last Jedi World Premiere. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Новите лица на Ivet Fashion блестят в календар за 2018-та

Естествената красота и връзката с природата са акцентите в лимитираното издание...

All fashion преди 6 години

От централата на Ivet Fashion разкриха страхотните си идея и визия за емблематичния си календар 2018. Това ще е 17-то поредно издание, а централна роля има новата вълна  модели на най-успешната МА в България. Почитателите на естествената красота ще се насладят на 12 интригуващи и уникални страници, дело на Васил Германов. Той създава истинско произведение на изкуството, снимайки Кристияна Петличка, Павлина Енева, Александра Сиракова, Илона Александрова, Габриела Гочева, София Маджарова, Милица Борисова, Реа Ангелова, Деси Савова, Таня Послийска, Ванеса Тонова и Магдалена Митева. Стилист на фотосесията е Цветомир Горанов, за косите на моделите се грижи топ-коафьорът Иван Валериев, а грима е от Ана Андреева.

Календарът на Ivet Fashion 2018 е посветен на удоволствието, което може да се изпита от естествената и натурална красота и връзката с природата. Страстта и стилът на моделите на агенцията пресъздават зашеметяващи образи. Снимките са продължили два дни и са реализирани край язовир Искър и Бистрица.

В някои от кадрите момичетата позират с красив бял кон, любезно предоставен от конна база Adgor.


„За мен календарът е преди всичко  удоволствие, предизвикателство и харизма. Аз съм уверена, че изданието за 2018 г. превъплъщава всички тези качества. Беше удоволствие да работим с моделите и целият екип от професионалисти. В навечерието на неговото представяне съм истински развълнувана, че ще бъде показан пред отбрана аудитория и ще донесе празнично настроение и удоволствие на всички ценители. Идеята ни бе да покажем новите лица на агенцията, които тепърва тръгват да превземат световните модни сцени. Защото именно те със своя уникален и съвършен вид, ни правят щастливи, дават смисъл и стимул да живеем сред красотата“, коментира Ивет Григорова, собственик на агенцията.

Традиционно в края на годината, най-успешната модна агенция в България - Ivet Fashion, презентира новият си календар. Той е луксозно тематично издание, което се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията.

Календарът на Ivet Fashion ще бъде представен на модно парти в club Carrusel на 20 декември. Агенцията ще събере най-успешните свои модели, популярни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди. Събитието ще бъде подгрявано от аренби звездата Тита.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.