Star Wars: The Last Jedi World Premiere. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Star Wars: The Last Jedi World Premiere. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

По десетобалната...

За разнообразие тази седмица прекъсваме серията си от fancy награждавания и after party-та, за да отбележим възможно най-дългоочакваната филмова премиера за тази година, а именно световната премиера на Междузвездни войни: Последните джедаи. Събитието събра на едно място някои от най-уважаваните имена във филмовата индустрия, но ние не сме тук, за да обсъждаме заслугите им, разбира се.

Филмовите събития често дават повод за модни нелепици, а ние не гарантираме, че и сред днешната доза знаменитости, няма такива. Обещаваме да сме честни и справедливи!

Оценките днес раздаваме Габи, Цвети и Петя.

Оценката ни за Били Лурд в Tom Ford

Габриела 9/10

Роклята е феноменална, нямам какво да кажа. Нещо в позата на актрисата ужасно ме смущава, но да кажем, че като цяло, не я носи никак зле.

Цветина 7/10

Винаги съм харесвала металически рокли, но те определено не са за всеки или поне за всяка фигура. В случая, този дизайн никак не ласкае фигурата на дъщерята на Кари Фишър и определено можеше стiлистите й да помислят за по-добър вариант!

Петя 5/10

Една от почетните гостенки на премиерата е дъщерята на покойната Кари Фишър, изиграла ролята на Принцеса Лея. Прохождащата актриса носи ослепителен сребрист модел на Tom Ford, който за съжаление не е съвсем подходящ за фигурата й. Младата Били все още няма много богат опит в подобен тип изяви, затова сме склонни да простим недомислиците в стайлинга й. За сметка на това сме фенове на леката загадка в косата й, която е своеобразен трибют към емблематичната прическа на принцеса Лея в световноизвестната поредица.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.