Следва

Pre-Fall 2018: Gucci

Star Wars: The Last Jedi World Premiere. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

По десетобалната...

All fashion преди 6 години

За разнообразие тази седмица прекъсваме серията си от fancy награждавания и after party-та, за да отбележим възможно най-дългоочакваната филмова премиера за тази година, а именно световната премиера на Междузвездни войни: Последните джедаи. Събитието събра на едно място някои от най-уважаваните имена във филмовата индустрия, но ние не сме тук, за да обсъждаме заслугите им, разбира се.

Филмовите събития често дават повод за модни нелепици, а ние не гарантираме, че и сред днешната доза знаменитости, няма такива. Обещаваме да сме честни и справедливи!

Оценките днес раздаваме Габи, Цвети и Петя.

Оценката ни за Били Лурд в Tom Ford

Габриела 9/10

Роклята е феноменална, нямам какво да кажа. Нещо в позата на актрисата ужасно ме смущава, но да кажем, че като цяло, не я носи никак зле.

Цветина 7/10

Винаги съм харесвала металически рокли, но те определено не са за всеки или поне за всяка фигура. В случая, този дизайн никак не ласкае фигурата на дъщерята на Кари Фишър и определено можеше стiлистите й да помислят за по-добър вариант!

Петя 5/10

Една от почетните гостенки на премиерата е дъщерята на покойната Кари Фишър, изиграла ролята на Принцеса Лея. Прохождащата актриса носи ослепителен сребрист модел на Tom Ford, който за съжаление не е съвсем подходящ за фигурата й. Младата Били все още няма много богат опит в подобен тип изяви, затова сме склонни да простим недомислиците в стайлинга й. За сметка на това сме фенове на леката загадка в косата й, която е своеобразен трибют към емблематичната прическа на принцеса Лея в световноизвестната поредица.


Оценката ни за Дита фон Тийз

Габриела 8/10

Никак не съм фен на стила на Дита като цяло, но пък добрият опит е на лице. А и не мога да отрека, че на нея страшно й отива.

Цветина 10/10

Тази дама винаги е била специфична до мозъка на костите си. Не ми се нрави в доста от модните й моменти, но пък точно за този червен килим визията й е страхотна - право в целта, с препратки към самата лента, а аксесоарите са чудесни и кореспондират прекрасно с аутфита.

Петя 2/10

Стилът на Дита е особен и не се нрави на всеки. Аз съм от тези, на които не се. Честно казано атрактивната брюнетка изглежда най-добре в сценичните си танцови костюми и цялата Burlesque тематика. Всеки аутфит извън тази стилистика е напълно неуспешен за нея - така и този път.


Оценката ни за Лупита Нионго в Halpern, обувки Jimmy Choo и бижута Tiffany

Габриела 8/10

Роклята наистина много ми харесва, защото на Лупита й отива да носи подобни смели модели. Металик аксесоарите обаче ми идват в повече, както и цикламените устни, но да кажем, че всичко това олицетворява нейната пъстра същност...

Цветина 6/10

Хммм, зеленото определено е цветът на сладката Лупита, а бюти визията й е прекрасно съобразена. Въпреки това има нещо в кройката на роклята, което определено натоварва окото. Бих казала, че този дизайн е по-подходящ за премиера на "Карибски пирати", защото напомня на русалка, отколкото за тази на "Междузвездни войни".

Петя 7/10

Стилът на Лупита винаги е една идея по-ексцентричен от очакваното, но актрисата някак си винаги успява да изпълни аутфита с емоция и да го подплати със смисъл, за да не изглежда нелепо. Фактите са факти, получава се, което заслужава нашите адмирации. Изумрудената рокля на Halpern е един от най-запомнящите се тоалети за вечерта, а цялостната визия е изцяло заслужила мястото си на точно този червен килим - Out of this world!


Оценката ни за София Вергара

Габриела 5/10

Почти никога не съм попадала на визия на София Вергара, която да ми допада, макар и всъщност страшно да я харесвам. Крайно време е актрисата да обмисли образа си на червения килим, защото, убедена съм, може да изглежда в пъти по-добре.

Цветина 4/10

Честно казано, нищо ново от София! Напоследък я виждаме с еднотипни дизайни и все монохромни рокли. Този път разликата е в midi дължината, но като цяло тази визия никак не трогва окото, даже обратното! Доста скучно, което е някак неприсъщо за пламенната актриса.

Петя 6/10

Рядко виждаме София в по-различна стилистика от тази, в която сме свикнали да я виждаме. Липсват очертаващите бандажни рокли с дължина до под коляното, но за сметка на това sky high обувките са налице, както и вечните отпуснати къдрици на латино дивата. Вергара винаги изглежда зашеметяващо най-вече заради магнетизма си, но в конкретния случай освен красивото синьо на роклята, не бих казала, че има друго, което да ме грабне.
 

Оценката ни за София Карсън в Giambattista Valli и бижута Butani

Габриела 10/10

Прекрасен стайлинг без забележка, който придава по-зряло излъчване на младата актриса.

Цветина 10/10

Чудесна е! Прелестна простоватост и въпреки това ужасно запомнящ се аутфит, който носи респектираща доза фешън нюх. Бижутата за повече от добре съобразени, а акцентът в бюти визията - червеният грим, кореспондира перфектно с повода на събитието.

Петя 9/10

София Карсън е ново лице в индустрията, но като за "начинаещ", се справя направо отлично. Перфектна beauty визия и подбор на аксесоари, а комбинацията с Giambattista Valli е право в десетката. Очевидно позирането й все още куца, но ще го пренебрегнем в името на перфектния стайлинг!

More All fashion