Следва

It shopping list: В кутията на Пандора

Pre-Fall 2018: Gucci

Тъмната страна на нощен Рим или иначе казано поредната приказка на Алесандро Микеле с хорър привкус.

Runway преди 6 години

Връщаме лентата назад и отново се пренасяме към готик настроението и geek шика от колекцията Пролет/Лято 2018-та на Gucci, примесено с усещането на големия италиански режисьор Дарио Аргенто. Озоваваме се в истинска класика в жанра, а локации са ни злокобните местенца на "Вечния град" Рим.

Омагьосани сме, за пореден път, от грандиозните модели на кративния директор на Gucci, от усещането, че наистина никога не трябва да изневеряваме на себе си и да залагаме на това, което ни харесва.

В предесенната си колекция Алесандро поставя на пиедестал грубите туристически обувки, които търпяха години на "унижение" от модната индустрия, но май вече са на път да се превърнат в по-малките братчета на така модерните dads shoes и да красят крачетата на най-големите. Бейзболните шапки също се завръщат с пълна сила, смесицата на принтове и различни материи - също.

Всички 82 съвършенства в галерията горе>>>
 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.