Следва

Крадем визии: На Рири чорапките & още нещо

Всички носят: Кецове с балтон

City streets are the real runways!

All fashion преди 6 години

Есента и началото на зимата са едни такива сезони, в които сутрин излизаш с три килограма дрехи, по обед оставаш по блуза, a вечер, на път за вкъщи, минаваш през близкия магазин, за да си купиш второ яке. Доста симпатично, признаваме, но и неизбежно.



Хубавата част обаче е, че ние сме гъвкави не само физически, но и спрямо настроенията на времето. Подготвени сме каквото и да ни сервира изневиделица и винаги пазим по една street style идея в съзнанието си.



Напоследък забелязваме, не само в Редакцията, но и из градските улици, че изборът на аутфит за тези така лабилни климатични аномалии е симпатичната симбиоза между кецове и палто. Изчистена, спортно-елегантна и много секси визия, подходяща както за ежедневието, така и за по-малко официалните вечерни събития.



Да си признаем честно, ние сме големи привърженици на този тренд, защото балтонът си е балтон и завинаги ще се обича с белите спортни чепици, въпреки че двете идват от различни векове. Cheers с няколко стилни идеи за комбинации down here>>>

More All fashion