Следва

Къде се загуби госпожа Радева?

Седмици в концерти: Полафихме си с Fun Lovin’ Criminals

КоLOCO лудо! Fun Lovin’ Criminals признаха, че ни обичат!
А ние ги обожаваме!

Celebrities преди 6 години

С много Fun, достатъчно Lovin' и в разумни количества Criminals, „Лошите момчета“ от Ню Йорк отново ще стъпят на българската сцена на 17 декември в столичната зала „Универсиада“ около 21 ч., и specially for us дадоха ЕДНО от трите си български интервюта! А този факт ни кара да потреперваме от кеф! Никога не ще им се наситим и ще продължаваме да пеем песните им, защото FUN LOVIN’ CRIMINALS са повече от страхотни и ние сме LOCO по тях! Те са джази, те са фънки, те са куул! Карат те да искаш да пътуваш, да мечтаеш, да крещиш, да искаш да пийнеш, ще те изпотят! С нетърпение чакаме закачливата, танцувална, понякога - меланхолична музика на неостаряващите „Гангстери“ от NYC в еклетричен стил, включващ рок, фънк, блус, джаз и хип хоп, която с хумористично-сатиричните си текстовете обръща внимание на „градските” проблеми, в т.ч. - организираната престъпност, дрогата, насилието, глада, политиката, атаките от 11 септември.

През новата 2018-а год. FLC ще ни подарят своя нов албум „Another Mimosa“. Той ще излезе точно 20 години след създаването на невероятния им втори албум „100% Colombian”, в който са 100-процентовите хитове „Love Unlimited”, „Corean bodega”, „Up On The Hill”. Ще ни се на концерта в неделя да чуем тези, както и други техни жестоки парчета, като „Scooby Snacks”, „Loco” „Big night out”, „The Fun Lovin’ Criminals”, и се надяваме и на нещо в аванс от новата тава!

А знаете ли, че вокалистът на групата, Хюи Морган, като ученик редовно е имал неприятни близки срещи с полицията, заради нрава си на кибритлия!? В даден момент е трябвало да избира между… затвора и казармата. WTF?! Залага, и слава Богу, на второто, заради което, обаче, през 1991 г., в разгара на войната в Ирак, е изпратен в Персийския залив. Определено смятаме, че на света Хюи е по-нужен като музикант, отколкото като войник, затова сме щастливи, че се е върнал жив и здрав, за да започне да излива потенциала си в правилната посока, а в момента се изявявa като водещ в радио шоу. Така че – не пропускайте за нищо на света!

Самите FLC преди броени дни избраха коя българска банда да се качи към 20 ч. преди тях на сцената и да подгрее меломаните. Честта и удоволствието се падна на Боби Косатката, Мартин Евстатиев, Деян Петков и Иво Пифа, или с две думи - DER HUNDS. Една от актуалните, със съвременен саунд, перфектен английски и нестихващо отношение към случващото се около тях в личен и световен план групи, неведнъж е нажежавала музикалната арена на фестивали, като "Цвете за Гошо", ELEVATION, Spirit of Burgas, SOFIA ROCKS, Eurosonic-Noorderslag в Грьонинген, Холандия. И логично набира популярност и много фенове, отличаващи я с конкурсни награди и обичащи я заради спецификата на саунда й и невероятния глас на Косатката, в стил Seattle bands.

По всичко личи, че ни очаква незабравима, яка, страхотна неделна нощ, която АМА НИКАК не е за изпускане! Ако все още нямате билети, можете да потърсите в мрежата на Ивентим и партньорските вериги. Вижте повече за събитието и тук!

А специално за ViewSofia, часове преди голямото шоу, Хюи Морган, Брайън Лейзър и Франк Бенбини ни отговориха на няколко въпроса за едно LOCO-интервю! За Редакцията е чест и удоволствие и сме много развълнувани, че въпреки натоварената си програма, момчетата от Ню Йорк успяха да откраднат от времето си за нас/вас!

VS: Момчета, какви ще станете, когато пораснете?
FLC:
Брайън би искал да стане астронавт, Франк иска да бъде пожарникар, а Хюи се надява някой ден да бъде родео звезда.

VS: Чухме, че Хюи има фирма за събиране на боклук? Вярно ли е? Споделете ни нещо за вас, извън музиката, което не знаем!
FLC:
 Великият чичо на нашия Матео Ди Фонтейн (той е DJ, който е специален гост на някои от европейските им концерти, бел. авт.), е бил собственик на такава фирма в ранните дни на Ню Йорк. Брайън обича операта и балета, Франк е полу-професионален голфър, а на Хюи му се отдава мотивационното комуникиране.

VS: От какво се страхувате днес и какви са вашите мечти?
FLC:
Не се страхуваме от нищо, освен от изгубеното време. А мечтите ни не засягат никого, освен нас и психотерапевтите ни!

VS: Какъв е най-неочакваният жест, който сте получавали от фенове?
FLC:
Веднъж фен от Русия ни прати 3 матрьошки и всяка от тях изглеждаше точно като нас. Това беше доста яко!

VS: А кои са любимите ви фенове - не като нация, разбира се, а като поведение?
FLC:
Винаги оценяваме фактът, че хората искат да похарчат трудно спечелените си пари, за да ни гледат и слушат! И особено, ако са дошли за парти, както и ние, тогава всичко е наред!

VS: Какви концерти предпочитате – големи - на стадиони, или в клубове, където е по-интимно, и защо?
FLC:
Големите концерти/фестивали са забавни, защото можем да свирим пред хора, които не са чували музиката ни. По този начин стигаме до по-широка публика. Но предпочитаме по-малките места, заради атмосферата в тях – така с дошлите там да се забавляват се получава по-готино парти.

VS: Смятате ли, че сте по-известни в Европа, отколкото в САЩ? Не ви ли разбират американците?
FLC:
Имахме повече възможности в първите дни на FLC да се представим в Европа. Явно затова и успяхме да спечелим фенове много по-лесно и бързо тук, отколкото в САЩ.

VS: Как разбирате, че хората са искрени с вас и наистина са ваши приятели?
FLC:
Правим всичко възможно да се отнасяме към всички, с които се срещаме, с любов и уважение, и очакваме същото в замяна. Ако се държат с нас като с тъпаци, тогава и ние ще ги пратим на м… им при тъпаците, каквито явно и те са!

VS: Защо и къде винаги искате да се върнете - както заради самите вас, така и по работа?
FLC:
Винаги ни липсва Ню Йорк, където сме израснали през 80-те и 90-те години, когато бяха невероятни времена! Що се отнася до шоуто, винаги се радваме да свирим в Амстердам. Очакваме с нетърпение да свирим отново в София и много добре помним предишните ни концерти в България – добре си изкарахме!

VS: Ако ви поканим на вечеря, няма ли да ни откажете, нали?
FLC:
Хах! Ако ще плащате, ние ще ядем!

VS: Ще пожелаете ли нещо на вашите/нашите читатели от ViewSofia, моля!?
FLC
: Надяваме се, че ще успеете да дойдете на нашия концерт, тъй като ви обещаваме, че ще бъде страхотно парти с готина музика! Благодарим Ви, че ни подкрепяхте през годините! Ние ви обичаме!

И ето какво FLC са написали до плаката за концерта им у нас в неделя в официалната им ФБ-страница:

„Ah jeah! We're coming back to Sofia, Bulgaria, for an extra special one-off show Dec 17th and we know Sofia knows how to party! #LoveYaBack #BackOnTheBlock #Bulgaria”

„О, да! Връщаме се в София, България, за извънредно специално шоу на 17-и декември и знаем, че София знае как да купонясва!”

Само ще вметнем, че сме привилегировани „за сметка” на други държави, в които бандата няма да свири! Не, че нещо се заяждаме, но те наистина ни обичат!... LOCO!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.