Следва

Дизайн за вдъхновение: Стая номер 5

Къде се загуби госпожа Радева?

Усещаме леко притеснение...

Celebrities преди 6 години

... защото в последно време от полезрението ни се губи Първата дама на Българи - Деси Радева.

Половинката на президента Румен Радев не бе до него по време на тържествената заря по повод 140 години от Плевенската епопея на 10-ти декември. Деси не се появи и в Париж преди два дни, където държавният глава участва в световната среща по въпросите за климата.

Успокояващо е все пак, че нашата Първа бе на първия ред на честването на юбилея на Стефан Данаилов. Навръх 8-ми декември пък, госпожа Радева украси коледната елха в президентската резиденция заедно с децата на "Българската Коледа".

Тогава, за уютното събитие, Деси заложи на интересна трикотажна рокля с принт в червено-сивата гама, комбинирана с черни ботуши до коляното - силно некореспондиращи си модни елементи или поне такова е нашето скромно мнение. Любопитно е, че половинката на президента вече се подвизава и с нова бюти визия. Радева има по-къса прическа, открояваща се с руси краища и кичури.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 3 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.