Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

DVF се разделя с Джонатан Сандърс

"Развод" по взаимно съгласие...

All fashion преди 6 години

Тази сутрин модната индустрия се събуди с новината за оттеглянето на Джонатан Сандърс от поста на главен творчески директор в Diane von Furstenberg само след 18 месеца.

Джонатан се присъедини към семейството на DVF едва през май 2016г. и оттогава насам под негов контрол е разпределянето на всички продуктови категории, дизайна на магазините и уебсайт дизайна. Сандърс е отговорен също така за изграждането на нов осъвременен имидж на компанията и цялостните концепции за рекламните кампании.

"Толкова съм признателен за подкрепата и възможността, която ми даде Даян. Горд съм с всичко, което постигнахме заедно през последните 18 месеца. Благодаря и на страхотния ми екип за тяхната отдаденост и подкрепа. Завинаги ще остана приятел и почитател на къщата.", казва Сандърс в официалното си изявление.

Отговорът от страна на бранда и самата Даян е не по-малко ласкав: "Благодарни сме за прекрасната работа на Джонатан и всички усилия, които положи през последните 18 месеца."

Все още не се говори за бъдещите планове на Сандърс, но няма да се учудим, ако талантливия шотландски дизайнер започне с работа по самостоятелни проекти.

Последната колекция на Сандърс за DVF, Pre-Fall 2018, представена по-рано този месец, може да видите в галерията горе>>> С последните си модели, Джонатан показва постигнатото в бранда за кратките 18 месеца - завишаване на качеството на материите и достигането до перфекната степен на изисканост в платовете и силуетите. Подчертната женственост, разбира се, остава на първо място сред приоритетите в моделите му.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.