Следва

Save the date: Ето кога принц Хари и Меган ще си кажат "Да"

Джъстин и Селена се разделят за празниците

Oopss...

Celebrities преди 6 години

Селена Гомес и Джъстин Бийбър са отново заедно и много се обичат. Прехвърчат искри, пеперуди и любов се рее във въздуха. Всичко е точно, АМА не всички са толкова доволни от този факт.

Наскоро източник, близък на влюбената двойка, сподели, че макар и семейството на Джъстин да ОБОЖАВА русата (в момента) певица, той не получава същото в замяна от нейната рода. И това е напълно разбираемо.

Близките не Селена изобщо не споделят нейния ентусиазъм по бившето й настоящо гадже... Защо ли?! (риторичен въпрос).

Точно поради тази причина е силно вероятно влюбените гълъбчета да не прекарат идващите празници заедно. Семейството на Селена отказва да покани и приюти избраника на дъщеря си за Коледа.

С цялото ни уважение, разбираме ги. И ние не бихме искали да видим дъщеря си в ръцете на човека, за когото проля реки от сълзи и качи дузина килограми. Sorry not sorry...

Дали това ще е причина за семейна драма предстои да разберем. 

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 17 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.