Седмичен ХОРОСКОП - 18.12 - 24.12

Astro преди 6 години

Новолунието в Стрелец на 18-ти декември ще ни накара да погледнем на живота по съвсем нов начин, вдъхновявайки ни към търсене и открития. Една от основните сили на Стрелеца е прозрението, така че през този период много от нас ще са в състояние да направят някои важни равносметки, да научат нещо ново, а други тотално да преобърнат мирогледа си. Промените и необходимостта от бързи действия ще бъдат приети без страх. Умовете ни са предразположени към това да търсят новото, тъй като краят на годината наближава.

Сатурн навлиза в Козирог на 19-ти декември. Това е началото на нов цикъл за всички ни – както индивидуално, така и колективно.

Сатурн не харесва излишеството: планетата ще ни стимулира към по-високи цели, към стремежа за организация, защита и силна опора. В Козирог това влияние е още по-силно. То символизира голямо богатство, но и доста ограничения. Нареждайки приоритетите си, ние ще си позволяваме все по-малко своеволия. Но сега знаем кое е най-важното. Някои от нас ще го научат по-трудно от други, но дори и по-силните удари на съдбата ще са за добро.

Отношенията, които имат бъдеще, ще укрепнат и ще преминат на следващ етап. Обратно – онези, които не могат да дадат никакви плодове, ще намерят своя край.

Хороскоп

Още от Astro