Следва

Дядо Коледа, виж колко съм красива! 12 тоалета да го зашеметим

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Why?

All fashion преди 6 години

Porque, Trump, porque?

Очевидно Тръмп и компания нямат нищо по-интересно за правене и са решили да налагат вето на някои от думите в английския език. На дневен ред за ликвидацията са поставени думите: diversity - разнообразие, fetus - ембрион и transgender- транссексуален. За пореден път се опитваме да намерим някаква логика в действията му но, уви, напразно. И докато предполагаемо Доналд седи крак връз крак в овалния кабинет, разлиствайки някой речник и хаотично избирайки си думи на базата: "тука има, тука нема", то ЛГБТ общността в Америка не е очарована от новото му хоби. Коментари от сорта на "Трябва да се засрамите" и "Той очевидно е враждебно настроен към ЛГБТ хората." заляха социалните мрежи и това е напълно разбираемо. Не за пръв път сме в шок и потрес от действията на Тръмп, но се чудим с какво още може да ни изуми?

 

Ерата на телефоните и безумните действия

Продължаваме с рубриката "Безумици от Америка". Насочваме вниманието си към телефоните и техните потребители. По последни данни и статистики от университета в Мичиган, става ясно, че хората са склонни нарочно да чупят телефоните си, когато излезе по-нов модел. Прочуването доказва, че това е вродено в човешката психика и всеки склонен на подобно действие. Част от резултатите са направени на базата на ремонтите на телефоните. Става ясно, че всеки път преди да излезе нов модел на Android или Iphone, нуждата от поправка на мобилните устройства рязко спада. Точка. Само ще кажем, че скоро е Коледа и можете да си подарите нов смартфон, така че спокойно хвърлете стария по стената и се усмихнете.

Като две капки вода

Lady Gaga ли си, Kim K. ли си?
Агитката на Ким набеди певицата в имитация. Обвинението касае едни от последните постове на Гага в инстаграм. Според феновете на К. Лейди-то е изкопирала бюти визията й - платинено русо и силно изразен контур. How dare u, Gaga?! Само по себе си изказването не само граничи с неадекватното, а и минава всички възможни граници на нелепостта. Мислим, че е време Кардашян на патентова този си beauty look и всички блондинки със страст към контура да заплащат месечна такса. DMS Kim Kardashian! 

Фърги на шпагат...

Не че имаме нещо против гъвкавите жени или късите рокли и поли, но двете в комбинация на сцената пред публика - мнението ни е твърдо НьЕ. Явно обаче нашите виждания за живота се с разминават с тези на 42-годишната певица Фърги. Тя демонстрира завидни умения за шпагат по време на последния си перформънс в Ню Йорк. Малко сме възмутени и питаме това ли е майка за пример? Следващия път е редно да смени или роклята или позата. Just sayin'...






 

More All fashion