Следва

Festive feeling: Коледните снимки на звездите

Холивуд на протест в ЧЕРНО!

Червеният килим на наградите "Златен глобус" ще бъде разтърсен от сериозен протест.
 

Celebrities преди 6 години

Голяма част от холивудските актриси планират да носят черни дизайни като символ на протест срещу сексуалният тормоз в Холивуд, чиито скандали не спират да взимат гласност.

Според клюките Мерил Стрийп, Ема Стоун, Джесика Частейн са само част от имената, които ще протестират по време на предстоящите награди "Златен глобус".

Припомняме, че през изминалите месеци стана ясно, че куп актриси са били жертва на сексуален тормоз и дори са били изнасилвани. Всичко започна с скандалите около Харви Уайнстийн, който се оказа, че е злоупотребявал с десетки актриси.

За изключително кратко време движението #MeToo обиколи света. Много известни дами като Лейди Гага, Елън Дидженеръс, Рийз Уидърспуун, Емили Ратайковски и Бьорк се възползваха от хаштага за да споделят, че са били измъчвани.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.