X-mas Fashion battle: Подаръчни бюджетни линии, от 50 до 500 лева и какво купуваме за толкова

X-mas Fashion battle: Подаръчни бюджетни линии, от 50 до 500 лева и какво купуваме за толкова

Santa Claus is coming to town.

Условието на играта: с 10 фешън X-mas ваучера, съответно от 50, 100, 300, 200 и 500 лева в червените си торбички, илюстративно, с колаж и рисунка, двама от редакторите ни изписват два  коледни wish list-а с фешън покупки за ледената в момента зима и модни елементи за предстоящия пролетен 2018-т сезон /Редакцията ни разполага с креативни и интуитивни фешън кадри/.

Щастието се намира в малките моменти, цялото семейство на дивана, чаша вино и вкусна вечеря на масата, естравагантна в стайлинга си барокова столова, уютно настанени всички. Високо позиционирана звезда и подаръци под елхата.

И така, правим лимитирани фешън шопинг-списъци, от които вие избирате най-добрия, чрез гласуване долу в анкетата.

Весели Коледни празници, уважаема и близка до сърцето, fashion population! Бъдете щастливи!

Давид

Коледа е, Коледа е... Хората си пеят песнички, провокиращи желанието за подаръци и еуфорията от тяхната магия. Всеки от нас тайно крие симпатии към собствен уишлист с нещата, силно желаейки да станат част от гардеробите и колекциите, притежавани в домовете. Уишлистите, къси или дълги, със сигурност са добре измислени и сортирани по приоритетност. Днешният двубой е вдъхновен точно от тях и от силата, наречена пари, която определя цената на покупките. Спазвайки бюджетите и, разбира се, зимните тенденции, от космоса, чрез карето, до металическите и спаркли изделия, подбраните продукти за тази Коледа разказват различни приказки.

Ваучер за 50 лева

 Чанта Bershka, 50 лева

 

Ваучер за 100 лева

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.