Следва

ЧРД, Брад! Искаме те ГОЛ, само наш и все така секси!

A Boy & A Girl: Ана Курникова роди близнаци на Енрике

Каква изненада само, а?

Celebrities преди 6 години

Ана Курникова и Енрике Иглесиас са се сдобили с близнаци тази събота - 16 декември.

Оказва се, че 36-годишната екс тенисистка е пазила бременността си в пълна тайна, даже в деня на самото си раждане е публикувала снимки от яхта някъде в Маями.

Първородните наследници на Ана и Енрике са момче и момиче и носят звучните имена Никълъс и Луси. За момента още детайли около новородените все още не са ясни.

Според едни децата са плод на сурогатна майка, според други на ин-вито процедури. Мнозина обаче все още не проумяват как звездите са запазили подобна новина в тайна.

Ана Курникова и Енрике Иглесиас са заедно от близо 16 години. Двойката започна отношения през 2001 година, когато се запозна по време на снимките на клип на певеца.

Последно двойката бе забелязана заедно миналата година, въпреки че категорично пази отношенията си в пълна тайна и далеч от светлините на прожекторите. Курникова, например, е супер активна в социалните мрежи, но много, много рядко публикува снимки с любимия си. Преди време пък имаше спекулации, че двамата с Енрике са вдигнали тайна сватба, защото по време на един от концертите си той я нарече "съпругата ми" и до ден днешен, обаче, все още не се знае, дали Курникова и Иглесиас са си казали заветното "Да".



More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 4 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.