Следва

Red Carpet моментите на 2017-та: Модните визии, за които още говорим

FREYWILLE fairy tale или Коледно със Северина

Миналата седмица споделихме изящната приказка на Елена, днес, пак коледно, срещаме "феята" на FREYWEILLE, която се грижи за красивата визия на бутика, концепциите и колекциите, различни на всеки две седмици - мечтателката Северина.

Shopping преди 6 години

Северина, къдрава, сладка и с много вкус, е всъщност финансист, но носи и подхранва изкуството във всеки свой ден: 



"Обичам да рисувам от дете, имам слабост към Ренесансова Италия, време и място на възраждане, мечти и много, много изкуство. Възхищявам се на великите Да Винчи и Микеланджело и се надявам един ден техни творби да бъдат вдъхновение за дизайнерите на FREYWILLE.

Коледно избрах за себе си колекцията "Poesie d'Ámour", защото за мен е олицетворение на нежност и като името си е една поезия от пастелни цветове. Най-новата колекция на FREYWILLE съчетава деликатност и женственост. Вдъхновена от паунови пера, присъстващи като декоративен елемент в много от картините на Алфонс Муха, луксозната колекция напомня за скъпоценни камъни като емералд и сапфир.






Харесвам колекцията много, заради класическата визия, присъща на всяко бижу на FREYWILLE, и заради розовата позлата, която добавя модерно излъчване. Колекция за мечтателки! 





За скъп човек за мен, за мама, избрах подарък сет от колекция "Sarah Bernhardt Aquamarin",олицетворение на класика, женственост, наситеност и елегантност в най-висока и същевременно лека форма. Пъстри и наситени, сините цветове в тази колекция на Алфонс Муха са завладяващо красиви, като очите й. Избрах гривна Регина - стилна и перфектна за нейната същност.



За близка приятелка избрах парфюм INNOCENT, аромат, който ме пренася в безгрижните детски години, флорален и в същото време деликатен, той напомня усмихнат и забавен ден, какъвто искам да й подаря в най-прекрасното време от годината. Смятам, че носи нежност, топлина и лукс, който би усмихнал всеки ценител на красивото.






Колекция "Sarah Bernhardt Aquamarin"
1. Pendant Luna Piena with chain snake;
2. Earings Water drop;
3. Ring Miss;
4.Ring Ultra;
5.Gavroche;
6.Parfume Innocent;
7.Watch Oblong;
8. Bracelet Miss, Diva, Balerina, Regina

Колекция "Sarah Bernhardt Burgundy"
1. Bracelet Diva;
2. Bracelet Miss;

Колекция "Poesie d'Ámour"
1. Pendant Flower;
2. Chain Omega;
3. Earrings Mini-creols;
4. Ring Miss;
5. Gavroche.

More Shopping