Следва

Blessed to be DAMNED

Седмици в концерти: Парти + любов +… още нещо = Fun Lovin’ Criminals

null

Music преди 6 години

Този концерт беше... неописуем! Този концерт беше... пътуване с машината на времето! Този концерт беше... мега парти с хора, с които имаме сродни разбирания за живота! Този концерт беше... една от най-яките срещи с приятели, които не сме виждали отдавна! Този концерт беше... страхотно забавление, призната любов и... още нещо!

В този концерт имаше послания към всеки един от многото в позастаряващата зала. В този концерт имаше очи, които виждат и гледат, докосват и попиват всичко! Имаше лица с разтеглени от ухо до ухо усмивки. Имаше ръце, хванати здраво една в друга, сякаш ликуват, че са се намерили отново. Имаше устни, страстно впили се в онази, точно „онази” забравена първа целувка. Имаше много и шарени момичета и момчета с червени, руси, сини, черни, прошарени коси. Имаше и неродени!

На този концерт нямаше уморени. Нямаше намръщени. Нямаше недоволни. Или притеснени. Нямаше закъснели или подранили. На този концерт нямаше много светлина, но пък имаше ефекти. Нямаше много въздух, но пък имаше дим. Нямаше кислород, но пък можеше да се пуши!

А те го направиха пак! Все по същия супер як начин. Както само те си знаят. Явно - по друг и не могат. И – видно, по изражението на лицата и сценичното им поведение – с огромно удоволствие! С невероятно излъчване! С удовлетвореност! С любов!

Защото те са ценители и бохеми – с пури, уиски и костюми, и не им пука дали ще излязат да свирят в някое лъскаво казино в Ню Йорк. В именит Лондонски клуб пред минимум 100 човека. В малък, опушен, билярден бар нейде в Амстердам, в който са останали едва 17 оцелели, заедно с персонала и хигиенистите. В родната зала „Универсиада” пред няколко хиляди, подскачащи от възбуда. Или ще са на Гластънбъри или Уудсток. Те винаги са еднакво яки и с едно и също отношение към хората, които са извадили пари от джоба си, за да дойдат да ги гледат. А именно – с уважение и любов!

Чухме абсолютно всичко, което ни се искаше, а те ни дадоха абсолютно всичко, на което са способни! Защото такова раздаващо се душевно присъствие може да има само у някой, който обича и знае, че е обичан! Както, всъщност, вече преди дни ни го казаха! И ние МНОГО ВИ ОБИЧАМЕ! Респект, Fun Lovin’ Criminals!!!

Благодарим за якото и абсолютно безупречно ниво на подгряване и на момчетата от Der Hunds! Направихте го блестящо!

Да сте живи и здрави и вие от Joker Media за готиния ивент!

More Music