Следва

На лов: ТАЗИ БРОШУРА!

In Kaufland и Lindt we trust!

Изискано начало за незабравими празници...

Food преди 6 години

Коледа е!  

Във въздуха се носи наситен аромат на очакване, сбъдване, щедрост плюс ябълки, канела и портокалови кори. Апетитът ни за подаръци, храна и емоции се покачва със скоростта на шейната на дядо Коледа. Жадни за топли мигове, уютни моменти, и разточително богати вкусове, нямаме търпение вече.

Освен че работим усилено по цял ден за вас, за фон планираме и коледната трапеза. Какво, защо, как, къде...  Трябва да е добро, трябва да е вкусно, трябва да е добър клас. На лекото фантазно размахване на звънче за помощ, реагира Kaufland, респективно коледната им брошура с луксозни идеи. Сядаме, кръстосваме дълъг крак върху дълъг крак и разлистваме. Страница след страница леко огладняваме, искаме от всичко. На мига! Но, като жени, по стара традиция, първосигналната ни любов се втурва към... сладкото, разбира се. Леко потрепваме и неспокойно поклащаме шии при вида на парченцата шоколад, обсипани с нежна канела в компанията на сушени портокали и ароматно кафе.

Имаме 15 минути до обедната почивка и НИКАКВО търпение и намерение да я дочакаме. Подреждаме се на нисък старт пред вратата и с бясна скорост потегляме към най-близкия  Kaufland в търсене и намиране на коледно-шоколадова идилия.

В сезона на подаръците вкусната ни приказка е на ексклузивна цена, но не това е важното, а че я има, сбъдната!


Луксозната брошура е налична в хипермаркети Kaufland в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе и се отнася за периода: 11.12.2017 до 7.01.2018.

More Food