Следва

50-те най-добри цитата тази година или Шепотът на красиви умове

На лов: ТАЗИ БРОШУРА!

Обратното броене започва... 4.3.2.1.
Когато попаднахме на луксозната Коледна брошура на Kaufland, беше ясно, че екипно ще се пазарува оттам.

Четири дни до Коледа, много калабалък, супер трафик, мегаломански шопинг идеи - изобщо позната комбинация, която обожаваме година след година, докато тихо и сладко ни влудява.

 

Food преди 6 години

Няма минути за бавене, постулатът е такъв: на Коледа й отива да е щедра, хармонична, красива, вкусна и обещаваща случвания. "It's beggining to look a lot like Christmas".

Хайде, на коледен шопинг, момичета! Необходими "продукти":
- компания
- настроение
- портмоне
- добър вкус
- точно място
- списък
- вдъхновение
- врeмe
- любов

Старт! Към Kaufland, ул. Скопие 1А!




60 и няколко артикула в ТАЗИ брошура ни чакат с намигване, изтънченост и стил. Навиваме ръкави, поглеждаме червените си нокти, убедени, че с тях докосването до луксозните храни и напитки ще е още по-тържествено и наше, и се впускаме На лов.

Първи идват задължителните сушени чушки, райските ябълки и хайвера от пъстърва. Записан е и щоленът, разбира се, плюс уханни мандарини, любимите сирена, добавяме едра доза сладост, необходимите шампанизирани и нешампанизирани вина, и още заслужени глезотии за нас и нашите любими. С връх.



Количката, точно като мечтите ни, е пълна догоре. В ума се вихрят готварски познания, масата мислено се преподрежда още веднъж. Благодарим за богатия пазар и цялата прекрасна 2017-та и търкулваме пълните си сетива/емоции/идеи/желания към идната, чудно прелестна и радостна 2018-та! 

Богатството ни е, в самото навечерие, е в
галерията по-горе>>>, защото "Който хапва, зло не мисли".


Да не забравим, защото си взехме и плик за Коледно писмо: 

"Слушахме много, постарахме сме да сме красиви, идеите ни да са вълшебни, за това молим те, Дядо Коледа, донеси ни мисли, сладки като шоколад, преживявания, вкусни като пълнени чушки с боб, срещи, на които да правим разбор на чаша Moet, любови с цвят на райски ябълки и няколко изненади от теб! Благодарим ти!" 


Продуктите от луксозната брошура на Kaufland можете да откриете в хипермаркетите от веригата в София, Пловдив, Бургас и Русе. Предложенията важат за периода: 11.12.2017 до 7.01.2018.
 

More Food