Следва

In Kaufland и Glenfiddich we trust!

Еманюел&Бриджит, Лео& Антонела, Марина&Улай и още 34 любовни истории, за да ни върви на ЛЮБОВ

Обичам те, обичай ме...

Celebrities преди 6 години

Тя... е музата на художници, писатели, режисьори, сценаристи, мъже, жени.

Тя... е всичко.

Тя... е всички!

ЛЮБОВТА, онази сладка мъка и агония, онова щастие и безкраен уют, онзи екстаз на сетивата. Обичана и необичана, защото винаги си мислим, че можем без нея, но уви, никога не успяваме да изкретаме дори и зад ъгъла.

Събираме я в шепа, а всъщност тя ни събира, изграждайки ни парче по парче. Намираме я в бодлите на кактуса Леон на бюрото или пък в изсъхналите цветя от август. И във всичките й милиони измерения, видяна, почувствана, преживяна или не от себеподобните ни във Вселената, обичали много и докрай.

В галерията горе>>> ние сме дилъра, вие сте зависимите: 50-те ГОЛЕМИ ЛЮБОВНИ ИСТОРИИ, за които обожаваме да си припомняме, които ни карат да плачем и да се смеем едновременно. Защото животът е кратък и отнема време да живееш, а всичко е любов!

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.