Следва

Хоп, и втора част на "Дяволът носи Prada" идва!

Г като гаф: 50 най-големи на 2017-та!

FAIL!

All fashion преди 6 години

В края на годината правим традиционния подбор на най-доброто през изминалите 365 дни. Ровим се, търсим, четем и събираме компилация - 50 best of the best моменти, цитати и т.н.

Днес е ред на ГАФОВЕТЕ! Много, много любима тема в Редакцията ни. Признаваме си, че на някои от тях доста сме се посмяли, и с глас, и със сълзи. Какво да се прави... По-добре да се смеем, отколкото да плачем, все пак.

В галерията горе>>> можете да се позабавлявате с нас - да си припомните забравените бисери и да наваксате изпуснатите. Какво по-хубаво от това да посрещнем новата година и да загърбим старата с усмивка на лице!

Cheers... and do not kids, please - Do NOT Try This at Home

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.