Следва

Коледа като от приказките!

In Kaufland и Glenfiddich we trust!

Cheers!

Food преди 6 години

Жадната Редакция на View Sofia говори.
Молим за внимание!

Седим около кръглата ни маса. Тоест прaвоъгълна е, но си представяме, че не е. Последен работен ден. Като по чудо, до една, сме в добро настроение. Смеем се, говорим, почти не работим. Часът е вече 4. Късен обяд, време за... Наздраве!

Всички въртим очи, никой не подхваща темата, но вътрешно знаем, че копнеем за едно. Чудим се какво ни се пие. Споглеждаме се подозрително. И в миг рязко посягаме към луксозната Коледна брошура на Kaufland /съдбата винаги си знае работата/. От раз отваряме страницата с луксозни алкохолни идеи. Казват, че когато знаеш какво искаш, животът ти го дава. Ми, явно е така! Колебаем се между няколко бутилки, борбата е ожесточена, всеки иска нещо различно - вино, усики, водка. Решението е трудно. Накрая се принуждаваме, теглим чоп и решаваме - една бутилка уиски, отлежавала 15 години в очакване, на нас. Ох! Част от групата отваря Google в търсене на коктейли с уиски, все пак сме Дами, другата поръчва такси и отива на мисия до най-близкия  Kaufland. Връщат се - мисията възможна!

Тук историята спира или по-точно остава зад кулисите. Само ще кажем, че много се смяхме. 

P.S. Весели празници! Хармонична Коледа! Наздраве! И смях!


Продуктите от луксозната брошура на Kaufland можете да откриете в хипермаркетите от веригата в София, Пловдив, Бургас и Русе. Предложенията важат за периода: 11.12.2017 до 7.01.2018.

More Food