Следва

Ева Лонгория ще става мама за първи път!

Коледа като от приказките!

Коледата е в Капана от 22-ри до 26-и декември

All About Life преди 6 години

Този петък, 22 декември, кв. Капана ще осъмне като единственото по рода си коледно градче у нас, за да посрещне най-светлия семеен празник. Третото издание на „Коледа в Капана“ очаква всички oт 22-ри до 26-и декември с богата коледна украса и неповторима празнична атмосфера, мащабен коледен базар за ръчно изработени подаръци, специална празнична програма, както и много изненади за най-малките в приказния свят на Капана.

„Коледа в Капана“ е мястото, на което можете да откриете най-подходящия подарък за своите близки в приятна празнична атмосфера с много настроение, музика и аромати. Красиво украсените дюкяни на базара ще предложат на всички посетители безброй ръчно изработени изделия от български автори с разнообразен асортимент от бижута, козметика, декор, облекла, домашни храни и напитки. Това превръща коледния базар в сърцето на Капана в един от най-мащабните и красиви коледни базари у нас.

Освен уникалните подаръци, „Коледа в Капана“ ви очаква и със своята голяма, красиво украсена сцена, на която ще оживеят традициите и духа на коледния празник. В празничната програма всеки ден от 22-ри до 26-и между 12:30 и 18:30 часа ще се насладим на коледните представления на пловдивски училища и гимназии, изявени танцови, вокални и фолклорни ансамбли, както и на театралния спектакъл за приемствеността и добротата на хората по празниците, подготвен от Университетски театър към Нов български университет. А след празничните представления на сцената, на огромен кино екран ще бъдат прожектирани любими коледни филми в уютна зона с ароматна, сгряваща напитка в ръка.

За най-малките мечтатели пък организаторите са подготвили много специална изненада! Дядо Коледа и Снежанка ще изминат дългия път от Лапландия до кв. Капана, за да дарят радост на всики малчугани и техните родители.

КОЛЕДАТА Е В КАПАНА! Очакваме ви от 22-ри до 26-и декември.

Повече информация за събитието може следите на страницата на Коледа в Капана.
 

More All About Life