Следва

adidas laceless mood: Розово-лилавата природа на движението

Всички носят: Combat boots

Let's go to war!

Trends преди 6 години

Не, че навън има много сняг и не, че се съобразяваме чак толкова с климатичните условия при избора на аутфит за деня, но пък има някои модни неписани правила, които, уви, трябва да спазваме. Говори се, че е въпрос на стил да се обличаш според сезона.

Та, едно от нещата, с които ни се налага да се сблъскваме ежедневно при избора на облекло са именно обувките. Не заради нещо друго, просто ледниковият период не ни е сред фаворитите и да се пързаляме по улиците не е приоритет. Определено високите ботуши на ток или с равна подметка са ултра секси, но не са най-подходящия избор за замръзнала София.

Последните години сред тенденциите за зимни обувки са combat boots или така наречените кубинки. Макар и да са по-груби на нас много ни допадат. Отиват с всичко, а и вече има куп модели, които да пасват както на по-спортна, така и на по-елегантна визия. Сред любимите ни вариации са модели на YSL, Chanel, Balmian, a от по-basic марките се нарежда Zara.

YSL

Chanel

Balmain

Zara

След подробен поглед върху социалните мрежи и инстаграм в частност, сме подготвили подбор от най-разнообразни street style визии с combat boots, които да ни/ви влязат в употреба за приближаващия леден апокалипсис.

More Trends