Следва

Матираща хартия Chanel

Експериментът възможен с Ива Шатц

Това е третият ни експеримент  "С по-малко - повече" ...
След Искра Кирилова от Totally erected studio и двете момичета от All u re, днес представяме ...

 

Shopping преди 14 години

След Искра и дуета Албена/Ралица, днес представяме страховитите попадения на една от най-симпатичните преподавателки в българските висши училища въобща - експертът по "Модни прогнози" в НХА - Ива Шатц.

Освен, че е супер сладка и се облича божествено, тя притежава редкия талант, в чиято чест бе създадена рубриката ЕКСПЕРИМЕНТЪТ ... възможен на Вю София - да прави неотразимото впечатление на добре облечен човек с малко средства.

Да успееш да се облечеш с малко пари е сравнително лесно. Трудно е да се облечеш наистина добре, съвсем ок и с тенденциите, и с фигурата, и шик, и стилно. Пак с малко пари.
 

За да ни покаже как можем да изглеждаме наистина добре с ограничен бюджет, поканихме Ива, защото бяхме сигурни, че ще се справи. Тя е известна с това, че сътрудничи на почти всички български модни списания и то като човек, който прави модни прогнози. 

Ива Шатц ни заведе на тайни и явни места - попадения и ни доказа на практика, че въображението, добрия вкус и смелостта са трите най-важни условия за да си модерен. 

Нейните интересни,  модерни и наистина градски комбинации са тук, за да се зарадваш заедно с нас и да повярваш, че хубавите неща често не са скъпи.

Ива само веднъж не устоя и надмина с малко бюджета от 150 лева, който определихме за тазмесечния ни ЕКСПЕРИМЕНТ. 

Ива Шатц ни разведе по столичните малки магазинчета, в големите молове и по централни софийски улици, където откри симпатични и красиви артикули на много добри цени. Страхотно удоволствие...


1. Бизнес класика
 

Нужни са ни : Хубав тъмносин панталон с висока талия от нежна памучна материя, копринена риза на точки, ниски сандали в сребристо, широк колан тип пояс, малка чанта и гривни.

Резултатът: Класическа визия с модерни акценти. Много подходяща за работа в офиса по време на летните жеги. Модерна, секси, семпла и елегантна. Точно като за такива жени.

Панталон French Connection 105 лв, Риза на точки от магазин Light House ( Малките пет кюшета) – 16 лв, Сандали от магазин за обувки на ул.Славянска 26 -15 лв, Колан тип пояс – 25 лв, от магазин за дрехи и аксесоари на ул. Юрий Венелин, гривна и чанта от Mango – 12 лв и 29 лв. Всичко : 201 лв – Малко надминахме бюджета, но пък ни е простено. Аутфитът е страхотен.


2. Casual chic


Нужни са ни: Дизайнерска пола на много добра цена, интересна тениска с щампи и цветни сандали.

Резултатът: Една много интересна и лятна визия. Подходяща е както за следобедна разходка, за пазар и среща с приятелки, така и за парти или специална вечер, придружена с много коктейли в някой клуб.




Пола на Borche Ristovski от Totally Erected Fashion Studio – 108 лв, тениска от магазин Placebo – 17 лв, сандали от магазин за обувки на ул.Славянска 26 – 20 лв.


3. Etno casual


Визията е подходяща за новите бохеми, които си падат по леките преживявания, разходките в природата, пътуванията и авантюрите.

Нужни са ни: Широк колан, хубава раница и рокля с щампи.

Резултатът: Модерна етно визия, която се отличава от стила Cavalli. Хареса ни, защото е секси, модерна и е подходяща както за парти, така и за пътуване. Отива на всякакъв тип събития, което само по себе си е плюс.




Рокля от магазин Vero Moda на бул.Витоша 45 – 50 лв, колан от естествена кожа 35 лв от магазин Vero Moda на бул.Витоша 45. Раница с ресни от магазин Baza на ул. Шишман – 50 лв.
 

Другия месец - очаквай ЕКСПЕРИМЕНТЪТ ... възможен  с ... . Ще видиш сам с кого!

More Shopping