Следва

adidas laceless mood: Погледни насам!

FREYWILLE fairy tale или Коледно с Габриела

Красиво трябва да Е!

Shopping преди 6 години

Трябва да е КРАСИВО! Преди Коледа, и след Коледа! Днес, утре и след това. Защото само така му отива на живота!



По-красиви от обикновено прави нещата от живота австрийската бижутерийна къща, в чийто бутик пазаруваме и днес. Екипа ни представя Габриела:

"Nixe Becolour и Nixe Aqua на Густав Климт, както и Orangerie 18kt на Клод Моне са абсолютното олицетворение на бижуто-мечта. Вероятно заради графиката на линиите и монохромната цветова гама на първите две, но наистина не мога да си представя по-добро допълнение към гардероба ми. Предимно минималистичен и с ненатрапчиви силуети, той има нужда от подобаваща декорация, за му се вдъхне живот, а и за да мога да акцентирам върху стайлинг желанията си. Настоящите празници пък предполагат изобилие и тържественост, а какъв по-добър начин да постигна това от наслояване на бижутата, и то по много? Артистично и богато изрисувани с типичния за художника маниер, те са едновременно изящни в своята елегантност, което позволява щедрата им стилизация дори и с пайети, без това ни най-малко да натежи. Бих ги носила така всеки ден и то целогодишно!

Сребристият емайл също е определящ при избора ми именно на тези елементи, защото го съчетавам безпроблемно с почти всяка дреха или аксесоар, които притежавам. Напоследък съм на границата на обсесията с копринените шалчета, а най-изящните такива се намират в FREYWILLE, без да ги хваля излишно. Не ги нося на врата си обаче, много повече ми харесват деликатно омотани около китката, отново, разбира се, придружени от купища пръстени или часовник и гривни.

Ако Nixe колекциите са всичко, което искам от едно бижу, то Orangerie предлага един по-зрял и елегантен прочит, който смятам, би зарадвал всяка жена с усет към красивото. Затова обиците и пръстена Luna Piccolissima, повече от убедена съм, истински ще се харесат на майка ми тази Коледа. Най-красивият подарък!"

 


Колекция "Nixe Becolour"
1. Pendant S Halfmoon with chain Millanese;
2. Bracelet Diva, Miss, Ultra, Regina, Contessa, Balerina;
3. Earrings Cabbochon;
4. Ring Miss, Ultra;
5. Watch Onlong;
6. Gavroche;

Колекция "Nixe Aqua"
1. Bracelet Diva, Balerina, Regina, Miss, Ultra;
2. Pendant Wave with ETB chain;
3. Scarf;
4. Ring Miss;

Колекция ''Orangerie'' 18 KT
1. Earrings Luna Piccolissima;
2. Ring Luna Piccolissima;

More Shopping