Следва

adidas laceless mood: Авангардно усещане

adidas laceless mood: Погледни насам!

Движим се бързо, дръзко, нежно. Обути в новите adidas UltraBOOST LACELESS в идеалния розово-бежов тон...

All fashion преди 6 години

Динамичната ни зимна приказка продължава с епизод, в който ярките цветове отсъстват за сметка на присъстващата жизненост. Зад монохромните съчетания е скрита нашата същност на парти дива, винаги изпълнена с енергия за забавления.

Изпод черните котешките очила намига закачливо оче, пробиващо студенината и разпалващо авантюристичната ни нагласа. Призовката да вземем участие в зимния разказ идва директно от съучастника ни - adidas UltraBOOST LACELESS в идеалния розово-бежов тон, върху който е насочено цялото ни внимание в петте визии от най-новата ни декемврийска продукция adidas laceless Mood.



adidas UltraBOOST LACELESS идва в тази извънредно женствена цветова интерпретация в началото на декември, за да отбележи подобаващо края на сезон 2017. Отбелязвайки всяко тичане и непрестанно променящата се заобикаляща среда, новият нюанс кореспондира прекрасно на динамичното хладно небе. Неутралните тонове на изгрева са определящи за дамския модел, а наситените индиго нюанси на залеза категоризират мъжкото предложение.



Най-напреднали и разчупващи границите технологии водят до създаването на adidas ULTRABOOST LACELESS - обувка, специално проектирана да превърне изживяването от тичането в най-лесното до момента. Като част от култовата гама adidas Running UltraBOOST, силуетът се отличава с иновативната технология PrimeKnit, позволяваща премахването на връзките да се превърне в реалност. A в комбинация със световноизвестната подметка BOOST, бегачите могат да разгърнат целия си потенциал, благодарение на най-минималистичния и стилово фокусиран модел на adidas до момента.

Моделът носи:
Шапка adidas
Спортно горнище adidas
Спортно долнище adidas
Кецове adidas

adidas UltraBOOST LACELESS вече са в магазините на adidas в страната, 389 лева.

Благодарим на UNOde50 за прекрасните бижута, които бляскаво допълват визията ни:
Пръстен UNOde50.

Фотография: Аелита Спиридонова
Стайлинг: Габриела Желева
Грим: Radiant Professional
Модел: Анита/Ivet Fashion MA

More All fashion