Следва

Майкъл Джексън – делото на Анди Уорхол

Матираща хартия Chanel

Лятото прекарано в града води до много кожни проблеми като основните са обриви, неприятни зачервявания и прекалено умазняване и изпотяване...

Shopping преди 14 години

Лятото прекарано в града води до много кожни проблеми като основните са обриви, неприятни зачервявания и прекалено омазняване и изпотяване. Ето затова френската компания Chanel предлага иновативен продукт, който да те предпази от неприятни ситуации и усещания. Матиращата хартия на Chanel е подходяща за дами и господа за следния ефект - когато сте се изпотили можете спокойно да попиете потта с едно листче, върху което е нанесен специален слой пудра, която матира, освежава тена и предпазва от омазняване и изпотяване. Пудрата, която е нанесена на всяко листче е безцветна, хипоалергична и е с многo тънък слой, което я прави незабележима и позволява да бъде спокойно използвана както и от дами, така и от господа.
 

Комплект от калъф с огледало и 150 листчета матираща хартия Chanel струва 50 лв, а всеки резервен комплект от 150 листчета матираща хартия е на цена от 20 лева. Матираща хартия можеш да откриеш в Pretty Shop.
 

More from View Sofia

More Shopping