Следва

Dior! Dior! Dior! The Winners!

We Love: Който хапва, зло не мисли

Дни преди Коледа настройваме плочата на Jingle Bells, приготвяме си чаша топъл чай, завършваме последните работни задачи и приковаваме поглед към апетитните предложения в луксозната Коледна брошура на Kaufland .  Набелязваме станица след страница - има много какво.

Food преди 6 години



За допълнително настроение хващаме в работна крачка четири от коледните феи на View Sofiа, а именно: Габи, Петя,  Цвети и Диана, които избират първи! Разкош, шоколадово настроение, емоция, нетърпение следват, вижте!

Габриела

На мнение съм, че добрият шоколад би зарадвал всеки по всяко време и за всеки повод. Именно затова тази година се запасявам с щедро количество черен шоколад, който да раздавам на близките ми хора като сладко допълнение към вече подготвените коледни подаръци. С висок процент какао, за да е не само вкусно, но и полезно (богата консистенция на антиоксиданти) и защо не с парченца портокал, селекцията е забележителна!



Петя

Имам много идилична представа за Коледа и тя, разбира се, включва камина, канелени и сладки и чаша топъл чай. Затова и не бих могла да пропусна красива кутия с отбрана чаена селекция като тази от луксозната брошура на Kaufland. Чудесен подарък, ако не за някой близък, то поне за мен. Life is better with a cup of tea in hand!





Диана

Има нещо много съблазнително в това на 1-ви януари сутринта да закусиш с бутилка шампанско и хайвер, докато се наслаждаваш на снежната покривка през прозореца. Ако може и да е в някоя отдалечена хижа в планината. Огромна камина с неспокойни пламъци да гали стаята. Нежен джаз за фон и приятна компания. Не просто приятелска, а и още нещо. 





Цвети

Топи се в устата ми... първо мекото сирене, а после и червеният чедър. Знам, че е адски калорично, но изкушението ме въвлича и в усещането, което оставя върху небцето Био Бри-то .Сетивата ми се възбуждат на макс от деликатеса от патешки дроб, който кара гурме изкусителката в мен да се пробуди с мъркащ тон. Довършвам  с чаша бяло вино, финалът е близо, а изисканото начало за незабаравими празници - още по-близо!




Продуктите от луксозната брошура на Kaufland са в хипермаркетите от веригата в София, Пловдив, Бургас и Русе. Предложенията важат за периода: 11.12.2017 до 7.01.2018.

More Food