Следва

adidas laceless mood: Да комбинираш умело, да можеш много

adidas laceless mood: Авангардно усещане

Движим се бързо, дръзко, нежно. Обути в новите adidas UltraBOOST LACELESS в идеалния розово-бежов тон...

All fashion преди 6 години

Тежките материи симбиотично флиртуват със спортните мотиви. Същността ни на парти дива, винаги изпълнена с енергия за забавления, отново е на пиедестал. Момичето е друго, обувките - същите!

Забързани, заменяме кадифените сандали в бордо, сваляме изкусително розовия кожен аксесоар и заедно с най-новите ни, ултра модерни friends в розово-бежов нюанс, за който мечтаем от вечност - adidas UltraBOOST LACELESS /главен герой в петте епизода на новата ни декемврийска продукция adidas laceless Mood, се отправяме на друго, различно, смело и красиво спортно приключение.



adidas UltraBOOST LACELESS идва в тази извънредно женствена цветова интерпретация в началото на декември, за да отбележи подобаващо края на сезон 2017. Отбелязвайки всяко тичане и непрестанно променящата се заобикаляща среда, новият нюанс кореспондира прекрасно на динамичното хладно небе. Неутралните тонове на изгрева са определящи за дамския модел, а наситените индиго нюанси на залеза категоризират мъжкото предложение.



Най-напреднали и разчупващи границите технологии водят до създаването на adidas ULTRABOOST LACELESS - обувка, специално проектирана да превърне изживяването от тичането в най-лесното до момента. Като част от култовата гама adidas Running UltraBOOST, силуетът се отличава с иновативната технология PrimeKnit, позволяваща премахването на връзките да се превърне в реалност. A в комбинация със световноизвестната подметка BOOST, бегачите могат да разгърнат целия си потенциал, благодарение на най-минималистичния и стилово фокусиран модел на adidas до момента.

Моделът носи:
Спортно горнище adidas
Спортно долнище adidas
Кецове adidas
Ушанки, рокля, сандали, чанта и кожена наметка, всичко от магазин Collective

adidas UltraBOOST LACELESS вече са в магазините на adidas в страната, 389 лева.

Благодарим на UNOde50 за прекрасните бижута, които бляскаво допълват визията ни:
Пръстени  UNOde50.

Фотография: Аелита Спиридонова
Стайлинг: Габриела Желева
Грим: Radiant Professional
Модел: Мира/Ivet Fashion MA

More All fashion